• Armata rusă va începe probabil un fel de pauză operațională în următoarele săptămâni, oferind Kievului o oportunitate cheie pentru a riposta.
  • Zelenski a declarat că trei persoane au fost ucise când Rusia a bombardat joi orașul oriental Harkov.
  • Am convenit că forțele noastre au un potențial puternic de a avansa pe câmpul de luptă și de a provoca noi pierderi semnificative ocupanților, a spus Zelenski.

Armata ucraineană are potențialul de a obține câștiguri pe câmpul de luptă și de a provoca pierderi majore Rusiei, a declarat joi președintele Volodimir Zelenski, după ce s-a întâlnit cu comandanții de rang înalt.

Zelenski, vorbind într-un discurs video de noapte, a declarat că în cadrul întâlnirii s-a discutat despre furnizarea de arme moderne, adăugând că intensitatea atacurilor asupra rușilor trebuie să fie intensificată.

Am convenit că forțele noastre au un potențial puternic de a avansa pe câmpul de luptă și de a provoca noi pierderi semnificative ocupanților, a spus el. Kievul speră că armele occidentale, în special rachetele cu rază mai lungă de acțiune, cum ar fi HIMARS americane, pe care Ucraina le-a desfășurat în ultimele săptămâni, îi vor permite să lanseze un contraatac și să recucerească teritoriul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Armata rusă va începe probabil un fel de pauză operațională în următoarele săptămâni, oferind Kievului o oportunitate cheie pentru a riposta, a declarat joi șeful spionajului britanic.

Zelenski a declarat că trei persoane au fost ucise când Rusia a bombardat joi orașul oriental Harkov. Fiecare dintre aceste atacuri rusești este un argument pentru ca Ucraina să primească mai multe HIMARS și alte arme moderne și eficiente. Fiecare dintre aceste atacuri nu face decât să ne întărească dorința de a-i învinge pe invadatori și acest lucru se va întâmpla cu siguranță.