• La postul tv Rusia 1, invitații au vorbit despre un atac nuclear asupra Americii, în special asupra orașului New York.
  • Amuzați de un asemenea scenariu, cei prezenți în studio au glumit și chiar s-au mândrit cu capacitatea lor nucleară, de a distruge un oraș american într-o clipită.
  • Potrivit datelor statistice, rușii au 5,977 de focoase nucleare, cu 549 mai multe decât SUA, însă un război nuclear ar fi, cel mai probabil, sfârșitul pentru toată lumea, inclusiv Rusia.

La postul tv Rusia 1, invitații au vorbit despre un atac nuclear asupra Americii, în special asupra orașului New York. Amuzați de perspectiva distrugerii unui asemenea oraș, cei prezenți în studio au dorit să arate poporului rus ce putere de distrugere are Vladimir Putin împotriva celor care cred că-l pot sfida.

La televiziunea de stat din Rusia se vorbește despre moarte. Nu a ucrainienilor, ci a americanilor. La o emisiune a postului Rusia 1, invitații din platou au comentat un scenariu sumbru. Ce capacitate de distrugere în masa ar avea o bombă atomică de 7.5 kilotone aruncată asupra New Yorkului.

Dacă racheta de 7.5 megatone va fi trimisă pe teritorul așa-zișilor noștri parteneri… cuvântul “partener” e foarte important. Orașe precum New York, un oraș frumosde altfel, ar fi pulverizat. Complet distrus, cu doar o rachetă? Da, desigur”, s-au lăudat singuri specialiștii prezenți în emisiune.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Imaginea exterminării a 9 miloane de oameni, populația New Yorkului, le-a adus zâmbetul pe buze celor prezenți în platou. Ei au continuat să facă apologia tehnicii nucleare pe care o deține Rusia.

Americanii nu au acest tip de rachetă și nu l-au avut niciodată. Ce e interesant la lansările de la Polul Sud… Știm unde o trimitem, fie de la Polul Nord, fie de la Polul Sud. Avem o singură țintă. Teritoriul continental al SUA”, și-au continuat discursul delirant „experții”.