• Se presupune că recruții ruși sunt trimiși la război cu arme vechi și ruginite.
  • Potrivit unor afirmații, trupele rusești nou-încorporate în război prin recentul ordin de mobilizare al lui Vladimir Putin ar fi primit arme de slabă calitate și deteriorate.
  • Mai multe videoclipuri au apărut online cu trupele care își primesc noul echipament.

Se presupune că recruții ruși sunt trimiși la război cu arme vechi și ruginite. Potrivit unor afirmații, trupele rusești nou-încorporate în război prin recentul ordin de mobilizare al lui Vladimir Putin ar fi primit arme de slabă calitate și deteriorate.

Mai multe videoclipuri au apărut online cu trupele care își primesc noul echipament. Comentatorul de pe YouTube, Suchomimus, care a postat împreună trei videoclipuri separate neverificate, a glumit: Se pare că, în timp ce Ucraina primește transporturi de arme de la națiunile NATO – Rusia, între timp, se pare, primește transporturi de arme de la pirații somalezi”.

El a adăugat: Se pare că Rusia a dat consătenilor cele mai vechi arme din dotare”. Armele din videoclip par a fi variante ale AK47, introdus în producție pentru prima dată în 1948. Sunt renumite pentru robustețea lor, însă cele din acest videoclip sunt acoperite de noroi și rugină. El a adăugat în glumă: Dacă nu le va avea Ucraina, le va avea tetanosul”.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII

Oamenii nu au întârziat să își dea cu părerea despre arme, intrând în secțiunea de comentarii de pe YouTube. Dohj a spus: AK are reputația de a fi robust, dar asta este extrem.”


EliteDavid Horne a spus: Nu înțeleg de ce cineva s-ar deranja să depoziteze aceste lucruri. Sper că elementele interne sunt în stare mai bună. Nu mi-ar plăcea să țin unul dintre ele lângă cap”.

Un altul a spus: Aceasta este o strategie foarte inteligentă a lui Putin. Dacă Ucraina îi prinde pe acești soldați, ei nu-și pot folosi armele. Putin joacă șah 6D cu lumea”.

6803U4 a spus: Și noi care credeam că Putin vorbea despre bombe nucleare când a spus că este dispus să folosească toate armele de care dispune!”

Vor fi câteva accidente neplăcute în încercarea de a le folosi”, a spus Fatty, dacă chiar funcționează!”

Într-un memento sumbru al ororilor cu care se confruntă oamenii care primesc aceste arme, Chris Martin a adăugat: Îmi pare foarte rău pentru acești tipi, sper că au o grenadă pentru ofițer și un mare steag alb, astfel încât să poată fi cât mai repede posibil să se întoarcă acasă, nu într-un sac de cadavre. Asta dacă rachetele M30M2 pentru HIMARS sau M270 nu îi prind mai întâi.”