• Locuitorii din Coreea de Nord trebuie să aibă grijă de efigiile dinastiei, în timp ce arhipelagul este lovit de taifunul Khanun.
  • Nord-coreenilor li se cere să protejeze cu orice preț statuile, portretele, mozaicurile, picturile murale și alte monumente ridicate în cinstea familiei de dictatori.
  • Coreea de Nord este foarte vulnerabilă în fața catastrofelor naturale, pentru că despădurirea a creat un teren favorabil inundațiilor.

Locuitorii din Coreea de Nord trebuie să aibă grijă de efigiile dinastiei, în timp ce arhipelagul este lovit de taifunul Khanun. În ziarul oficial al țării li se cere să protejeze cu orice preț statuile, portretele, mozaicurile, picturile murale și alte monumente ridicate în cinstea familiei de dictatori, scrie Le Figaro.


În toate casele și birourile din țară sunt tablouri cu liderul de la Phenian, Kim Jong-un, tatăl său, Kim Jong-il și cu bunicul, fondatorul Coreei de Nord, Kim Il-sung.

Țara este foarte vulnerabilă în fața catastrofelor naturale, pentru că despădurirea a creat un teren favorabil inundațiilor. Agenția de presă a statului transmite că una dintre priorități trebuie să fie și protejarea recoltelor. Au fost emise alerte de vânt puternic și inundații în toată țara.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL


După ce a trecut prin Japonia și Coreea de Sud, taifunul Khanun ajunge în Coreea de Nord, unde sunt așteptate rafale de până la 150 km/h în zona de coastă.

Citește și

Summer Well dă astăzi startul distracției. John Varbiu: „Avem un pod absolut nou și spectacolus care traversează lacul domeniului Ștyrbei”

Cea mai mare catastrofă din Hawaii: numărul victimelor incendiilor a ajuns la 53

Marcel Ciolacu plafonează prețurile la energie. Daniel Pintilie: ”Este o măsură previzibilă a guvernului Ciolacu, care dorește să-și securizeze poziția înainte de alegeri”