• Ea a împărtășit pe Instagram: Aș dori să-i îndemn pe toți cei care pot să fie sârguincioși cu controalele lor de sănătate”.
  • Fosta soție a ducelui de York a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer de piele în ianuarie, la mai puțin de un an după ce s-a confruntat cu un cancer de sân.
  • Palatul Buckingham nu a oferit detalii despre cancerul lui Charles, iar Harry a refuzat să divulge orice informație.

Ducesa de York a marcat săptămâna de prevenire a cancerului cerându-le celor care o urmăresc pe rețelele de socializare să se prezinte la controalele medicale, scrie The Independent.

Sarah Ferguson a fost diagnosticată cu melanom după ce a fost cât pe ce să sară peste mamografia de rutină după ce a suferit o masectomie și o reconstrucție.

Sarah Ferguson a scris pe Instagram: Aș dori să-i îndemn pe toți cei care pot să fie sârguincioși cu controalele lor de sănătate. Sunt hotărâtă să fac tot ce pot pentru a ajuta la creșterea gradului de conștientizare prin împărtășirea experienței mele”.

Recomandări

CANDIDATURA LUI PIEDONE, CONTESTATĂ
PARTIDELE PRO-RUSE CONTRA MAIA
HALEP NU MERGE LA MADRID
RUUD ÎȘI IA REVANȘA CU TSITSIPAS
MELANIA, EȘTI CU TRUMP?
BECKHAM ÎL DĂ ÎN JUDECATĂ PE WAHLBERGHL

Am fost diagnosticată cu cancer de sân în 2023 și melanom, o formă agresivă de cancer de piele, în acest an și dacă nu ar fi fost diligența și grija medicilor mei, situația mea ar fi putut fi mult mai rea. A fost un an 2023 aglomerat și aproape că am amânat mamografia de rutină, dar sora mea Jane m-a convins să merg”.

După ce am suferit o mastectomie și o reconstrucție, nu puteam decât să sper că eram în regulă, motiv pentru care un nou diagnostic de cancer de piele a fost un șoc. Acum mă aflu pe cele mai bune mâini și mă simt pozitivă, cu sprijinul familiei mele. Zilele ar putea face diferența dintre viață și moarte, așa că vă rog să nu săriți sau să amânați #checkhealthchecks și să-i îndemnați pe cei dragi să meargă la ale lor.”

Citește și