• Explozia a avut loc în oraşul Kocevje, la uzina Melanin, care produce substanţe chimice utilizate în vopsele şi cauciuc.
  • Poliţia a găsit cadavrele a cinci persoane. A şasea persoană a murit din cauza rănilor suferite, iar alte cinci au fost rănite, dintre care una este în stare gravă, potrivit STA.
  • O anchetă este în curs de desfăşurare, dar directorul general al Melanin, Srecko Stefanic, a declarat presei locale că explozia a fost, cel mai probabil, rezultatul unei erori umane.

Şase persoane au murit în urma unei explozii la o uzină chimică din sud-estul Sloveniei, a anunţat vineri agenţia de presă de stat STA.

Explozia a avut loc în oraşul Kocevje, la uzina Melanin, care produce substanţe chimice utilizate în vopsele şi cauciuc.

Poliţia a găsit cadavrele a cinci persoane. A şasea persoană a murit din cauza rănilor suferite, iar alte cinci au fost rănite, dintre care una este în stare gravă, potrivit STA.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Pompierii au stins rapid incendiul, iar armata a decontaminat zona.

O anchetă este în curs de desfăşurare, dar directorul general al Melanin, Srecko Stefanic, a declarat presei locale că explozia a fost, cel mai probabil, rezultatul unei erori umane.