Scandalul de la Casa Regală continuă. Motivul pentru care Archie, băiatul lui Harry, nu va avea niciodată rang de prinț

  • Prințul Charles îl va lăsa pe fiul lui Harry în afara Casei Regale când va moșteni tronul
  • Un biograf regal susține că Harry și William s-au certat din cauza lui Meghan
  • Meghan e acuzată că i-ar fi adus pe servitori în stadiul de sindrom post-traumatic
  • Harry vrea să trimită un jurnalist la un eveniment de comemorare a Prințesei Diana

Archie, primul copil al cuplului Harry și Meghan Markle, nu va avea niciodată rang de prinț.

În prezent, un nepot al suveranului are din naștere acest drept. Prințul Charles este însă decis să limiteze numărul de membri ai familiei regale atunci când va deveni Rege. Potrivit Daily Mail, el crede că publicul nu dorește să plătească pentru o monarhie în continuă expansiune.

Decizia este cea care i-a enervat pe ducii de Sussex și a provocat acuzațiile la adresa familiei regale.

În lunile în care am fost însărcinată, am avut discuții despre faptul că nu va primi Securitate, nu i se va acorda un titlu și, de asemenea, au existat conversații despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naște“, spune Meghan Markle în timpul interviului cu Oprah Winfrey.

Dezvăluirea despre statutul lui Archie apare într-o nouă carte despre familia regală. Tot acolo, autorul scrie că William l-a dat afară pe fratele lui din casă în urma plângerilor că Meghan îi hărțuia pe angajați. Unul dintre servitori a descris-o pe ducesa de Sussex drept o sociopată și o narcisistă.

Ruptura este atât de mare că Harry va trimite propriul jurnalist, din afara țării, la dezvelirea unei statui a Prințesei Diana, luna viitoare.