• Marcel Ciolacu a admis că pe lista de propuneri pentru Primăria Capitalei se află și primarul Sectorului 5, Cristian Victor Piedone Popescu, dar și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.
  • Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat luni seară că fostul fotbalist Ionuţ Lupescu este „testat” de PNL în sondajele de opinie.
  • Despre actualul primar, Nicuşor Dan, Ciucă a spus că are cu acesta „o relaţie cât se poate de normală”.

Marcel Ciolacu a admis că pe lista de propuneri pentru Primăria Capitalei se află și primarul Sectorului 5, Cristian Victor Piedone Popescu, dar și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

„Acum doi ani Nicușor Dan a fost candidatul USR și al PNL, dacă nu era susținut de cele doua formațiuni nu câștiga. Tot așa am zis și noi să facem un sondaj de opinie. Și eu și domnul Nicolae Ciucă ne dorim cea mai potrivită persoană, să fie și compatibilă cu ambele electorate, si al PNL și al PSD. Deci n-am avut nimic împotriva cuiva. Și dna Firea și dl Burdija sunt președinți de organizații de partid, e normal să vrea să candideze. Dar haideți să vedem care e cea mai bună variantă”, a spus Ciolacu.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat luni seară că fostul fotbalist Ionuţ Lupescu este „testat” de PNL în sondajele de opinie în urma cărora va fi desemnat candidatul la Primăria Capitalei. Despre actualul primar, Nicuşor Dan, Ciucă a spus că are cu acesta „o relaţie cât se poate de normală”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Ne-am uitat şi am căutat să vedem acei oameni care au în spate un background, inclusiv managerial. Ionuţ Lupescu a făcut parte din staff-ul UEFA, a gestionat un buget de 5,5 miliarde pe an şi l-a gestionat foarte bine. S-a întors cu credenţiale foarte bune din această funcţie. Eu îl evaluez, ca de altfel pe toţi cei care au făcut performanţă în sport, ca oameni care au disponibilitatea să se sacrifice pe sine pentru a-şi îndeplini un anumit obiectiv. Face parte din ‘generaţia de aur’ şi la acea vreme ‘generaţia de aur’ a făcut istorie. Eu consider că este o persoană foarte bună pentru a fi testată şi sondată în acest moment. Vedem ce zic bucureşteni”, a spus Ciucă.

Citește și