• Donald Trump mulțumește Curții Supreme pentru decizia sa unanimă de a-l menține pe buletinul de vot pentru alegerile primare din 2024 în Colorado, considerând că aceasta va contribui la unirea țării.
  • Donald Trump: Vreau să încep prin a mulțumi Curții Supreme pentru decizia sa unanimă de astăzi.
  • Trump îl acuză pe președintele Biden că utilizează judecători și procurori pentru a influența alegerile și evidențiază provocările juridice pe care le întâmpină.

Fostul președinte, Donald Trump a vorbit de la Mar-a-Lago la câteva ore după ce Curtea Supremă i-a dat dreptate în unanimitate, menținându-l pe buletinul de vot pentru alegerile primare din 2024 în Colorado, mulțumind înaltei instanțe pentru decizia sa unificatoare și așteptând cu nerăbdare hotărârea pe care o va lua în legătură cu apelul său la imunitatea prezidențială, scrie Fox News.

„Vreau să încep prin a mulțumi Curții Supreme pentru decizia sa unanimă de astăzi. A fost o decizie foarte importantă, au fost foarte bine elaborată și cred că va contribui mult la unirea țării noastre, de care țara noastră are nevoie”, a declarat Trump.

„Și au muncit mult, au muncit din greu și, sincer, au lucrat foarte repede la ceva despre care se va vorbi peste 100 de ani și peste 200 de ani. Extrem de important”, a adăugat el.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

De asemenea, Trump l-a acuzat pe președintele Biden pentru provocările sale juridice și a afirmat că acesta se folosește de judecători și procurori pentru a influența alegerile.

Curtea Supremă i-a dat dreptate în unanimitate candidatului republican din 2024 în contestația sa la încercarea statului Colorado de a-l elimina de pe buletinul de vot pentru alegerile primare din 2024.

Candidatul din 2024 al Partidului Republican a transmis un mesaj către Biden.

„Voi spune că președintele Biden, numărul unu, opriți înarmarea. Luptați-vă singur. Nu vă folosiți de procurori și judecători pentru a vă urmări adversarul pentru a încerca să îi faceți rău adversarului dvs. astfel încât să puteți câștiga o alegere”, a spus el.

„Țara noastră este mult mai mare decât atât”.

Trump se confruntă cu o serie de provocări juridice în mai multe jurisdicții. Fostul președinte a pledat nevinovat la toate acuzațiile din toate jurisdicțiile.

Citește și