• Fostul președinte american, Donald Trump, trebuie să dea 454 de milioane de dolari integral pentru a acoperi cauțiunea în procesul civil de fraudă.
  • Avocații lui Trump se oferiseră să depună o cauțiune de 100 de milioane de dolari, aproximativ un sfert din suma datorată, pentru a plăti hotărârea.
  • Judecătorul Anil Singh i-a ridicat lui Trump interdicția de a lua împrumuturi de la bănci din New York, ceea ce i-ar putea permite să acceseze capitalul din activele sale.

Toți banii dintr-un foc. Fostul președinte american, Donald Trump, trebuie să dea 454 de milioane de dolari integral pentru a acoperi cauțiunea în procesul civil de fraudă, a decis miercuri un judecător de la Curtea de Apel.

Judecătorul Anil Singh i-a ridicat lui Trump interdicția de a lua împrumuturi de la bănci din New York, scrie CNN. Această decizie i-ar putea permite să acceseze capitalul din activele sale pentru a acoperi întreaga sumă a cauțiunii.

După ce părțile vor depune memorii până la 18 martie, comisia va evalua moțiunea lui Trump și probabil va reveni cu o decizie pe rol până la sfârșitul lunii martie, potrivit biroului grefierului. Nu sunt programate argumente orale suplimentare înainte ca judecătorii să dea o decizie.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Avocații lui Trump au declarat, miercuri, la curtea de apel că Trump era pregătit să depună o cauțiune de 100 de milioane de dolari, argumentând că interdicția de împrumut din verdictul din 16 februarie a făcut imposibilă asigurarea unei cauțiuni pentru întreaga sumă.

Citește și