• O scrisoare bombă a explodat la Ambasada Ucrainei din Spania.
  • Cel puțin un angajat al misiunii a fost rănit ușor, după ce a fost surprins de explozia unui plic în care se afla un artefact exploziv.
  • Pentru moment, ambasada ucraineană din Madrid nu a comentat incidentul.

UPDATE

Scrisoarea utilizată în explozia de la ambasada ucraineană din Madrid a ajuns la destinaţie prin poştă obişnuită. Victima are o rană uşoară, au precizat autorităţile spaniole.

Potrivit primelor informaţii, scrisoarea a sosit prin poştă obişnuită şi nu a fost scanată înainte de a fi deschisă.

Mercedes Gonzalez, reprezentantul guvernului spaniol, a declarat că explozia i-a provocat victimei „o rană foarte mică la degetul inelar al mâinii drepte” .

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
AI 2% ȘANSE SĂ AI BILET LA ERAS TOUR
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Detectivii investighează incidentul, împreună cu criminaliştii şi reprezentanţii serviciilor secrete, a anunţat poliţia spaniolă.


O scrisoare bombă a explodat la Ambasada Ucrainei din Spania. Cel puțin un angajat al misiunii a fost rănit ușor, după ce a fost surprins de explozia unui plic în care se afla un artefact exploziv.

Incidentul s-a produs la ora locală 13, iar poliția spaniolă a început o anchetă cu privire la originea plicului capcană.

Forțele speciale antitero TEDAX au fost mobilizate, iar zona ambasadei a fost izolată de poliție. Angajatul ambasadei Ucrainei de la Madrid a reușit să se deplaseze singur la un spital din apropiere, unde a primit îngrijiri.

Detectivii investighează incidentul, ajutați de anchetatori criminaliști și serviciile de informații, se mai arată în comunicat.

Zona din jurul ambasadei a fost izolată, a informat postul de stat TVE.

Pentru moment, ambasada ucraineană din Madrid nu a comentat incidentul.