• Cuplul a găsit și alte amintiri regale în dosar, inclusiv o invitație la un dans la Castelul Balmoral, un bilet semnat de Regina Mamă.
  • Ei au găsit și etichete de cadouri semnate de Regina Elisabeta a II-a și de Prințul Philip, precum și o copie a emisiunii de Crăciun a Reginei din 1956.
  • Dosarul lui Stockdale care conținea scrisoarea a adunat praf” în diverse poduri timp de 30-40 de ani” deoarece a fost împărțit între membrii familiei după moartea sa.

O scrisoare din copilărie scrisă de regele Charles către bunica” sa a fost descoperită de un cuplu care locuiește în Warwickshire, Anglia, în timp ce își curăța podul în timpul vacanței de Crăciun.

Dragă bunico, îmi pare rău că ești bolnavă. Sper că te vei face bine în curând”, se arată pe o parte a scrisorii, scrisă cu grijă pe hârtie de scris cu linie de la Palatul Buckingham și datată 15 martie 1955, când regele avea șase ani. Multă dragoste din partea lui Charles”, scrie pe cealaltă parte, alături de sărutări colorate și cercuri mâzgălite.

Aceasta a fost descoperită în interiorul unui plic adresat de Regina Elisabeta a II-a Reginei-Mamă, oferind o cursă de trei generații”, a declarat joi, pentru CNN, Charles Hanson, proprietarul Hansons Auctioneers și care este responsabil de vânzarea scrisorii.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Găsirea scrisorii, despre care Hanson estimează că ar putea ajunge la 10.000 de lire sterline la licitație, i-a lăsat pe cei doi soți cu gura căscată” în timp ce își scotoceau prin podul lor.

A aparținut răposatului meu bunic Roland Stockdale”, a declarat vânzătorul, un manager de fermă în vârstă de 49 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit. Soția mea a spus wow, ia te uită! Am fost destul de uluit, dar nu eram siguri că va fi cineva interesat de ea”.

Stockdale a lucrat pentru Poliția Metropolitană, unde a făcut parte din forța de protecție personală a reginei în anii 1950, după ce a părăsit Carlisle, în nordul Angliei, și slujba sa anterioară de lucrător agricol, a adăugat vânzătorul.

Dosarul lui Stockdale care conținea scrisoarea a adunat praf” în diverse poduri timp de 30-40 de ani” deoarece a fost împărțit între membrii familiei după moartea sa.