• Secretarul de stat Andrei Baciu este şi vicepreşedinte CNCAV
  • El urmează să preia o parte din atribuţiile ministrului Sănătăţii
  • El va fi prezent la întâlnirea găzduită de premierul Florin Cîţu cu directorii de direcţii de sănătate publică din ţară și managerii spitalelor COVID

Întrebat, joi, înainte de şedinţa cu directorii direcţiilor de sănătate publică, dacă va prelua o parte din atribuţiile ministrului interimar al Sănătăţii, Andrei Baciu a spus că aceasta este o decizie pe care o va lua premierul.

„Ce pot să vă spun este că aceasta este o decizie pe care o ia domnul prim-ministru din poziţia de ministru interimar şi oricum rolul meu, rolul nostru este de a asigura, până la instalarea viitorului ministru, asistenţa medicală pentru toţi pacienţii din România şi continuarea şi accelerarea campaniei de vaccinare”, a spus secretarul de stat Andrei Baciu.

El va fi prezent la întâlnirea găzduită de premierul Florin Cîţu cu directorii de direcţii de sănătate publică din ţară, dar şi la şedinţa cu managerii spitalelor COVID.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

La ora 13.00 este programată şi şedinţa de Guvern, însă deocamdată miniştrii USR PLUS nu au anunţat dacă participă sau nu la şedinţa Executivului.