• Sir Richard Moore a declarat că mulți ruși au fost îngroziți în tăcere”.
  • El a spus că ușa este întotdeauna deschisă pentru orice ruși care doresc să se alăture agenției de spionaj britanice.
  • El a spus că mulți ruși se confruntă cu aceleași dileme și aceleași mustrări de conștiință” ca predecesorii lor în 1968.

Șeful MI6 a recrutat mai mulți ruși nemulțumiți de războiul din Ucraina. El a făcut apel la mai mulți ruși să dezerteze și să spioneze pentru Marea Britanie. Într-un discurs ținut la Praga, Sir Richard Moore a declarat că mulți ruși au fost îngroziți în tăcere” să vadă cum forțele lor armate pulverizează” orașele ucrainene, informează BBC.

Ei privesc cu groază cum soldații lor devastează o țară asemănătoare”. El a spus că ușa este întotdeauna deschisă pentru orice ruși care doresc să se alăture agenției de spionaj din Marea Britanie pentru a lucra pentru a pune capăt vărsării de sânge.

Vom trata ofertele lor de ajutor cu discreția și profesionalismul pentru care serviciul meu este renumit. Secretele lor vor fi întotdeauna în siguranță cu noi”, a adăugat el. Apelul său a fost făcut în timpul singurei sale apariții publice din acest an la Ambasada britanică din Praga, la 55 de ani de la zdrobirea Primăverii de la Praga de către tancurile rusești.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Sir Richard, cunoscut sub numele de C”, s-a folosit de locație pentru a evoca ororile provocate acolo când 250.000 de soldați au luat cu asalt Republica Cehă pentru a suprima reformele menite să liberalizeze țara comunistă. El a spus că mulți ruși se confruntă cu aceleași dileme și aceleași mustrări de conștiință” ca predecesorii lor în 1968.

Ei știu în inimile lor că argumentele lui Putin pentru a ataca o națiune slavă colegă sunt frauduloase, o miasmă de minciuni și fantezii. Îi invit să facă ceea ce alții au făcut deja în ultimele 18 luni și să se alăture nouă”, a spus șeful agenției de spionaj din Marea Britanie.

Sir Richard a recunoscut că a fost nedumerit de evenimentele din 24 iunie, când mercenarii Wagner, puternic înarmați, au avansat până la 200 km de Moscova. El a spus că înțelegerea pe care președintele Putin a fost forțat să o încheie cu liderul Wagner, Evgheni Prigojin, a fost o umilință.

Citește și: