Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a mers la institutul Matei Bals, însă nu a putut intra deoarece jandarmii i-au interzis accesul.

Este inacceptabil ce se întâmplă. Avem spitale care s-au transformat în crematorii. Avem un guvern care e preocupat mai mult de masca lui Șoșoacă și de dosarul meu medical. Avem un profesor doctor Streinu Cercel care e mai preocupat de titulatura sa”, a acuzat senatoarea AUR în fața institutului Matei Balș.

Toți parlamentarii trebuie să fie aici, noi suntem reprezentanții poporului”, a continuat Diana Șoșoacă, apostrofată de unul dintre oamenii aflați în fața spitalului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ulterior, senatoarea AUR a avut și câteva intervenții la televiziunile de știri – a cerut demisia lui Arafat la Antena 3 și a declarat că „speră că a fost un accident” la România TV, cerând și demisia întregului guvern Cîțu.

Este obligatoriu să existe cel puțin o demisie, și demisia principală este a domnului Raed Arafat. Se pare că dânsul nu cade niciodată. Domnul Raed Arafat se ocupă mai mult de cum să abuzeze poporul român decât cum să-și facă treaba”, a declarat senatoarea AUR la Antena 3.

Ea a continuat atacurile și în intervenția avută la România TV.

„Să sperăm că a fost doar un accident și nu a fost ceva de genul: a trebuit să moară oameni pentru a cădea un guvern. Asta este intuiția mea”, a declarat Diana Șoșoacă, care a cerut și demisia întregului guvern Cîțu.

Cinci oameni au murit, după ce un pavilion al Spitalului Matei Balș din Capitală a luat foc, vineri dimineața.