• Directorul american de informaţii Avril Haines: „Trebuie să ne aşteptăm la totul de la Moscova. Putin nu a renunţat la ideea de a cuceri toată Ucraina”.
  • Folosirea arsenalului atomic de către Rusia ţine pe jar o lume întreagă.
  • Serviciile secrete occidentale se tem că, frustrat că „operaţiunea militară specială” nu decurge potrivit planurilor sale, Putin va încerca soluţia extremă.

Directorul american de informaţii Avril Haines: „Trebuie să ne aşteptăm la totul de la Moscova. Putin nu a renunţat la ideea de a cuceri toată Ucraina”.

Folosirea arsenalului atomic de către Rusia ţine pe jar o lume întreagă. Serviciile secrete occidentale se tem că, frustrat că „operaţiunea militară specială” nu decurge potrivit planurilor sale, Putin va încerca soluţia extremă.

Potrivit directorului Avril Haines, „ruşilor le va lua ani să-şi revină. Vor putea avansa, dar într-un mod limitat, iar frustrarea i-ar putea duce la atacuri cibernetice, să controleze reţelele energetice şi chiar să folosească bomba atomică.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

La rândul lor, ucrainenii ar trebui să poată stabiliza frontul şi să recâştige o parte din sud. Războiul este de aşteptat să fie lung şi pentru că Putin, deşi şi-a pierdut capacitatea de a ataca pe mai multe fronturi, nu a renunţat la ideea de a cucerind întreaga ţară”.