• Serviciul de Securitate al Ucrainei înregistrează creșterea armatei ruse la granița cu regiunea Harkov.
  • Rușii au cumpărat 45.000 de pungi de celofan pentru a transporta cadavrele.
  • Prezența militară crește treptat, nu există elemente de retragere a trupelor de la granița de stat a Ucrainei după așa-zisele exerciții”.

Serviciul de Securitate al Ucrainei înregistrează creșterea armatei ruse la granița cu regiunea Harkov. În plus, rușii au cumpărat 45.000 de pungi de celofan pentru a transporta cadavrele.

Prezența militară crește treptat, nu există elemente de retragere a trupelor de la granița de stat a Ucrainei după așa-zisele exerciții”.

În direcția Belgorod, unde sunt concentrate echipamente militare, sunt vehicule care nu se pot deplasa independent. Potrivit acestuia, Rusia a cumpărat 45.000 de saci din plastic pentru transportul cadavrelor.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

Consiliul Național de Securitate și Apărare al Ucrainei a decis instituirea stării de urgență în toată țara, cu excepția regiunilor Donețk și Lugansk. Decizia trebuie aprobată de Rada Supremă.

Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a cerut tuturor cetățenilor ucraineni să părăsească Rusia.

Starea de urgență în Ucraina este prevăzută a fi introdusă pentru 30 de zile, regimul poate fi prelungit până la 60 de zile, a declarat secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare.

Ucraina a anunțat miercuri că va introduce starea de urgență în întreaga țară, cu excepția regiunilor separatiste Luhansk și Donețk, și a cerut cetățenilor săi să părăsească imediat Rusia, în timp ce persistă temerile că un război total este iminent.

De asemenea, parlamentul țării a susținut o lege care să permită cetățenilor săi să poarte arme de foc și a impus sancțiuni împotriva a 351 de ruși, inclusiv parlamentari care au susținut recunoașterea independenței celor două teritorii controlate de separatiști în estul Ucrainei.