• Meghan Markle este cunoscută pentru stilul ei vestimentar și este adesea surprinsă purtând cele mai strălucitoare ținute, însă o pereche de pantofi a lăsat oamenii confuzi, deoarece au observat un simbol ciudat și nimeni nu știa ce înseamnă.
  • Meghan Markle este un fashion icon la nivel mondial datorită stilului său incredibil, însă pantofii pe care i-a purtat în timp ce aducea omagii Reginei au lăsat oamenii confuzi.
  • Alăturându-se restului familiei regale la Palatul Westminster în această săptămână, Ducesa de Sussex s-a îmbrăcat din cap până în picioare în negru, inclusiv cu o pereche de tocuri simple, dar elegante.

Meghan Markle este un fashion icon la nivel mondial datorită stilului său incredibil, însă pantofii pe care i-a purtat în timp ce aducea omagii Reginei au lăsat oamenii confuzi.

Alăturându-se restului familiei regale la Palatul Westminster în această săptămână, Ducesa de Sussex s-a îmbrăcat din cap până în picioare în negru, inclusiv cu o pereche de tocuri simple, dar elegante.

Când a făcut o plecăciune în fața sicriului defunctei monarhe la ieșirea de la slujbă, fanii au observat un simbol neobișnuit pe talpa pantofilor ei. Mulți s-au întrebat dacă cele trei linii drepte și una curbă, care se suprapun, erau un omagiu personalizat sau poate chiar emoționant adus bunicii soțului ei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Cu toate acestea, experții în modă au recunoscut rapid ce înseamnă de fapt semnele P și A. Pantofii clasici sunt realizați de Paul Andrew, un designer de modă de lux din Berkshire, care acum își vinde pantofii scumpi din New York.

Oamenii cred că ea poartă pantofii săi Pump It Up Heels, pe care i-a purtat anterior pentru un angajament regal în Irlanda, înainte ca ea și Harry să renunțe la seniorii regali pentru o nouă viață în SUA. Meghan a asortat tocurile cu o rochie neagră, un palton și o pălărie.

Foto: Paul Andrew facebook

Într-un omagiu emoționant adus Reginei, ea poartă, de asemenea, o pereche de cercei cu perle și diamante dăruiți de monarh înaintea primei lor logodne din 2018. Aceștia erau foarte asemănători cu perechea pe care Regina însăși a purtat-o pentru această ocazie.

Cele două femei regale au râs și au glumit în timp ce stăteau una lângă alta la o serie de angajamente în Chester, călătorind acolo peste noapte cu Trenul Regal.

Meghan s-a alăturat soțului ei, prințul Harry, și altor membri ai familiei regale în timp ce sicriul Reginei a făcut ultimul drum de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

Ea a călătorit cu mașina alături de contesa de Wessex în timpul procesiunii, în timp ce Kate, noua prințesă de Wales, a stat alături de Regina Camilla într-un vehicul separat.

Meghan și Harry se aflau în Europa când s-a aflat că Regina se simte extrem de rău, iar ducele s-a grăbit să ajungă la Balmoral pentru a fi alături de familia sa. De atunci au efectuat o serie de angajamente, primele lor de când au părăsit Marea Britanie în 2020.

Toți ochii au fost ațintiți asupra cuplului în timp ce s-au alăturat lui Kate și William pentru o plimbare în Windsor, în timpul căreia se pare că au lăsat deoparte luni de tensiuni și de căderi pentru a se uni în doliu. William i-ar fi oferit fratelui său mai mic să i se alăture în excursia prestabilită, care a avut loc la doar câteva minute de Frogmore Cottage, unde soții Sussex stau pentru perioada de doliu.

Charles a folosit primul său discurs în calitate de Rege pentru a le „trimite dragoste” fiului său mai mic și nurorii sale și a făcut referire la noua lor viață în SUA. Cuplul locuiește acum în Montecito, California, împreună cu copiii lor Archie, în vârstă de doi ani, și Lilibet, în vârstă de un an. Ei au folosit lunile de când au renunțat la The Firm, pentru a-și construi o nouă viață impresionantă, inclusiv contracte de mai multe milioane de euro cu Netflix și Spotify.