• Președintele Joe Biden și-a pus mâinile pe umerii unei tinere și i-a oferit sfaturi de daiting în timpul unui eveniment organizat vineri la un colegiu din California.
  • După ce au făcut o poză, Biden i-a spus fetei să nu aibă iubiți serioși până la 30 de ani.
  • Biden are un istoric de remarci ciudate. În 2019, Biden a publicat o declarație în care a spus că „nu crede” că a acționat vreodată în vreun mod nepotrivit.

Biden a comis-o din nou. Liderul lumii s-a apucat să dea sfaturi de… dating. Sleepy Joe, așa cum este poreclit șeful de la Casa Albă, s-a furișat în spatele unei fete, a apucat-o de umeri și i-a șoptit la ureche: „fără băieți serioși până la 30 de ani”. S-a întâmplat la un colegiu comunitar din California.

Președintele Biden a ridicat multe semne de întrebare vineri, când s-a apropiat puțin prea mult de tânăra de la colegiul Irvine, California.

După ce a ținut un discurs la Irvine Valley College, unde a vorbit despre planurile administrației sale de a reduce inflația și de a scădea costurile medicamentelor, Biden s-a oprit pentru fotografii cu o tânără, și-a pus brațul pe umărul ei și i-a oferit câteva sfaturi nesolicitate.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Uite cum a reacționat fata.

Acum, un lucru foarte important pe care le-am spus fiicelor și nepoatelor mele – fără băieți serioși până la 30 de ani!” , i-a spus el fetei.

Bine”, a spus ea, râzând. „Voi ține minte asta” .