Șoferul unei basculante, prins că arunca moloz la marginea Bucureștiului, amendat cu 30.000 de lei

Sursa: Facebook Poliția Locală
  • Pe lângă amendă, polițiștii au dispus și confiscarea autobasculantei
  • În luna februarie, un alt vehicul greu al aceleiași societăți a fost surprins, tot de către polițiștii locali ai DGPLCMB, în timp ce aruncă deșeuri rezultate din construcții chiar în același loc
  • Atunci, inspectorii Poliției Locale București au sancționat firma cu 50.000 de lei pentru încălcarea normelor de protecție a mediului

Șoferul unei basculante de 12 tone a fost prins că arunca moloz la marginea Bucureștiului și a fost amendat cu 30.000 de lei, anunță Poliția Locală a Capitalei, pe Facebook.

Aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii locali au observat cum conducătorul vehiculului de mare tonaj aruncă molozul din basculantă pe o proprietate privată din sectorul 1 al Capitalei. În urmă verificărilor efectuate, polițiștii locali au constatat că basculantă aparține unei firme de transport „recidivistă””, a scris Poliția Locală București.

În luna februarie, un alt vehicul greu al aceleiași societăți a fost surprins, tot de către polițiștii locali ai DGPLCMB, în timp ce aruncă deșeuri rezultate din construcții chiar în același loc.

Atunci, inspectorii Poliției Locale București au sancționat firma cu 50.000 de lei pentru încălcarea normelor de protecție a mediului.

Astăzi, sancțiunea a fost mai drastică. Polițiștii locali au solicitat sprijinul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul București care, pe lângă amendă de 30.000 de lei, au dispus și confiscarea autobasculantei”, potrivit sursei citate.