• Pe lângă amendă, polițiștii au dispus și confiscarea autobasculantei
  • În luna februarie, un alt vehicul greu al aceleiași societăți a fost surprins, tot de către polițiștii locali ai DGPLCMB, în timp ce aruncă deșeuri rezultate din construcții chiar în același loc
  • Atunci, inspectorii Poliției Locale București au sancționat firma cu 50.000 de lei pentru încălcarea normelor de protecție a mediului

Șoferul unei basculante de 12 tone a fost prins că arunca moloz la marginea Bucureștiului și a fost amendat cu 30.000 de lei, anunță Poliția Locală a Capitalei, pe Facebook.

Aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii locali au observat cum conducătorul vehiculului de mare tonaj aruncă molozul din basculantă pe o proprietate privată din sectorul 1 al Capitalei. În urmă verificărilor efectuate, polițiștii locali au constatat că basculantă aparține unei firme de transport „recidivistă””, a scris Poliția Locală București.

În luna februarie, un alt vehicul greu al aceleiași societăți a fost surprins, tot de către polițiștii locali ai DGPLCMB, în timp ce aruncă deșeuri rezultate din construcții chiar în același loc.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Atunci, inspectorii Poliției Locale București au sancționat firma cu 50.000 de lei pentru încălcarea normelor de protecție a mediului.

Astăzi, sancțiunea a fost mai drastică. Polițiștii locali au solicitat sprijinul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul București care, pe lângă amendă de 30.000 de lei, au dispus și confiscarea autobasculantei”, potrivit sursei citate.