• Russon a declarat că plănuiește acum o altă călătorie pentru a ajuta mai mulți ucraineni care fug de război.
  • Russon a condus prin Franța, Belgia, Olanda și Germania.
  • Organizația caritabilă a ajutat și a transportat până acum 167 de refugiați din Ucraina.

Un bărbat a condus 4.820 kilometri cu microbuzul său pentru a aduce 17 refugiați din Ucraina în Marea Britanie. Jeremy Russon, șoferul din Wiltshire, a pornit la drum pe 31 iulie în numele organizației caritabile Homes for Ukraine, cu sediul în Trowbridge.

Grupul este dedicat aducerii cetățenilor ucraineni din întreaga Europă în siguranța Regatului Unit. Russon a declarat că a fost sfâșietor să vadă cum familiile se despart, inclusiv să fie martor la cum un bărbat își lua rămas bun de la fiicele sale.

Bombele începuseră să cadă în satul lor vecin. Practic, el a spus trebuie să plecați. Le-a condus peste graniță ca să ne întâlnim cu ele, le-a luat practic valizele din mașină și s-a întors înapoi în Ucraina pentru a-și apăra satul.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Russon a condus prin Franța, Belgia, Olanda și Germania înainte de a ajunge la granița dintre Polonia și Ucraina, unde au întâlnit și au luat mai multe familii care au obținut vize pentru Marea Britanie. Organizația caritabilă a ajutat și a transportat până acum 167 de refugiați din Ucraina să găsească un loc sigur de trai în Marea Britanie.

Phil Smith, membru al organizației caritabile Trowbridge homes for Ukraine, a declarat că refugiații își înghesuie viețile în dubă atunci când sunt luați cu ei. Își înghesuie înăuntru fotografiile, hainele, orice altceva pot lua. Înghesuie cadouri pentru toată lumea, precum și pentru șoferi și pentru gazdele lor.

Russon a declarat că plănuiește acum o altă călătorie pentru a ajuta mai mulți ucraineni care fug de război.