• Soldatul Jack Burnell-Williams, în vârstă de 18 ani, și-a asumat un rol important la funeraliile de stat ale Reginei, luna trecută, a decedat.
  • Un membru al Gărzii, în vârstă de 18 ani, care a mers în spatele sicriului Reginei în timpul procesiunii funerare de stat, a fost găsit mort în cazarma sa din Londra.
  • Burnell-Williams, din Bridgend, Țara Galilor de Sud, a fost probabil unul dintre cei mai recenți recruți ai cavaleriei Casei, la doar 18 ani.

Soldatul Jack Burnell-Williams, în vârstă de 18 ani, și-a asumat un rol important la funeraliile de stat ale Reginei luna trecută, a murit.

Poliția și paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Londra au fost chemați miercuri, la ora 15.48, la cazarma Hyde Park din Knightsbridge, Londra, în încercarea de a-l salva pe tânăr. Cu toate acestea, nu au mai putut face nimic, iar Burnell-Williams a fost declarat în mod tragic mort la fața locului.

Mama soldatului, Laura, în vârstă de 42 de ani, a împărtășit un omagiu emoționant adus fiului ei – cunoscut sub numele de Jak de către familie și prieteni – alături de o fotografie a tânărului din trupă, adăugând: „Niciodată nu am crezut că voi spune asta, dar noi, ca familie, suntem cu toții cu inima frântă de moartea subită a minunatului nostru fiu Jak Williams”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În prezent, poliția nu tratează moartea ca fiind suspectă, relatează Mail Online. Un purtător de cuvânt al poliției metropolitane a declarat: „Un bărbat de 18 ani a fost declarat mort la fața locului. Rudele sale apropiate au fost informate. Moartea a fost neașteptată, a fost investigată și nu este tratată ca fiind suspectă. Ofițerii vor ajuta la pregătirea unui raport pentru medicul legist.”

La înmormântarea Majestății Sale, Burnell-Williams a păzit sicriul defunctului monarh în timp ce acesta își făcea ultimul drum la începutul acestei luni. Familia sa a declarat cu mândrie că fiul lor „își făcea datoria față de Regină pe ultimul ei drum”.

Aceștia postaseră o înregistrare video cu trupele din Regimentul de cavalerie montată al Casei, inclusiv cu regretatul soldat, luând parte la ceremonie în timp ce Elisabeta a II-a se îndrepta spre locul său de odihnă finală.

Burnell-Williams, din Bridgend, Țara Galilor de Sud, a fost probabil unul dintre cei mai recenți recruți ai cavaleriei Casei, la doar 18 ani. Pentru a-i sărbători viața și pentru a-i marca moartea prematură, familia sa va lansa baloane albastre pe cer.