Soldatul de 18 ani, care a mers lângă sicriul Reginei Elisabeta la înmormântare, găsit mort în cazarma armatei

soldat

soldat

Soldatul Jack Burnell-Williams, în vârstă de 18 ani, și-a asumat un rol important la funeraliile de stat ale Reginei luna trecută, a murit.

Poliția și paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Londra au fost chemați miercuri, la ora 15.48, la cazarma Hyde Park din Knightsbridge, Londra, în încercarea de a-l salva pe tânăr. Cu toate acestea, nu au mai putut face nimic, iar Burnell-Williams a fost declarat în mod tragic mort la fața locului.

Mama soldatului, Laura, în vârstă de 42 de ani, a împărtășit un omagiu emoționant adus fiului ei – cunoscut sub numele de Jak de către familie și prieteni – alături de o fotografie a tânărului din trupă, adăugând: „Niciodată nu am crezut că voi spune asta, dar noi, ca familie, suntem cu toții cu inima frântă de moartea subită a minunatului nostru fiu Jak Williams”.

În prezent, poliția nu tratează moartea ca fiind suspectă, relatează Mail Online. Un purtător de cuvânt al poliției metropolitane a declarat: „Un bărbat de 18 ani a fost declarat mort la fața locului. Rudele sale apropiate au fost informate. Moartea a fost neașteptată, a fost investigată și nu este tratată ca fiind suspectă. Ofițerii vor ajuta la pregătirea unui raport pentru medicul legist.”

La înmormântarea Majestății Sale, Burnell-Williams a păzit sicriul defunctului monarh în timp ce acesta își făcea ultimul drum la începutul acestei luni. Familia sa a declarat cu mândrie că fiul lor „își făcea datoria față de Regină pe ultimul ei drum”.

Aceștia postaseră o înregistrare video cu trupele din Regimentul de cavalerie montată al Casei, inclusiv cu regretatul soldat, luând parte la ceremonie în timp ce Elisabeta a II-a se îndrepta spre locul său de odihnă finală.

Burnell-Williams, din Bridgend, Țara Galilor de Sud, a fost probabil unul dintre cei mai recenți recruți ai cavaleriei Casei, la doar 18 ani. Pentru a-i sărbători viața și pentru a-i marca moartea prematură, familia sa va lansa baloane albastre pe cer.

Exit mobile version