• Diana Șoșoacă: Arestul la domiciliu nu poate fi instituit decât de o instanță de judecată, nu de Arafat
  • Diana Șoșoacă are și o soluție pentru a ține activitatea sălilor de sport deschisă
  • Diana Șoșoacă: De ce nu se permite piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?!

Senatoarea Diana Șoacă spune că o deranjează foarte tare noua restricție impusă de autorități care se referă la sălile de fitness.

Dacă eu vreau să mă duc să trag de fiare, de ce nu mi se permite să am sală de fitness deschisă 24 din 24?”, se întreabă Diana Șoșoacă, într-un live transmis pe Facebook, în care poartă o conversație cu Luis Lazarus.

Diana Șoșoacă are și o soluție pentru a ține activitatea sălilor de sport deschisă.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

„Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 00.00 și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24. Dacă eu termin de muncă la ora 00.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu mi se permite să am sala de fitness deschisă 24 din 24? De ce nu se permite piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?!” a reacționat Diana Șoșoacă.

„Nu puteți fi opriți să mergeți pe stradă, să vă deplasați între localități în niciun interval orar. Arestul la domiciliu nu poate fi instituit decât de o instanță de judecată, nu de Arafat! Luis Lazarus și cu mine ne-am plimbat prin București dupa ora interzisă. Erau doar prostituate, cativa polițiști și jandarmi. Spitale goale, ambulanțe în repaos! Nimeni în București. Ulterior, după ce le-am arătat oamenilor că pot ieși, au ieșit și oamenii din București! Bravo, București! Ieșiți din case!”, a scris senatoarea pe Facebook.