• Cristinel Dăncilă a primit funcția de cosilier în cadrul companiei cu capital majoritar de stat Transgaz.
  • Soțul ex-premierului Viorica Dăncilă a fost angajat în urma unui „examen”.
  • Compania națională Transgaz numără printre angajați rude ale politicienilor și mulți foști ofițeri SRI sau de poliție.

Cristinel Dăncilă, soțul fostului premier PSD Viorica Dăncilă, a primit funcția de cosilier în cadrul companiei cu capital majoritar de stat Transgaz, anunță G4Media.

Ion Sterian, directorul general al Transgaz, a declarat, pentru sursa citată, că soțul Vioricăi Dăncilă a fost angajat în urma unui „examen”.

„Este inginer petrolist și avem nevoie de expertiză tehnică. La această etapă a trecut concursul pentru consilier, dar vreau să îl folosim în domeniul său de activitate. Angajarea sa nu are nici o legătură cu doamna Viorica Dăncilă”, a spus Ion Sterian.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Vreme de 12 ani, Cristinel Dăncilă a avut funcția de director în divizia Exploatare şi Producţie din OMV Petrom – sucursala Argeș. În cadrul acestui post, Dăncilă a supervizat operaţiunile de extracţie a produselor petroliere ale OMV Petrom în judeţele Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman.

Compania națională Transgaz numără printre angajați rude ale politicienilor și mulți foști ofițeri SRI sau de poliție, potrivit unei analize G4Media.ro realizate în martie 2020 pe baza unor surse deschise (declarații de avere și interese).