• Actul de acuzare al marelui juriu al lui Donald Trump se referă la o plată pentru tăcere făcută lui Stormy Daniels.
  • Daniels a declarat pentru The Times of London că a aflat vestea în timp ce își călărea calul numit Redemption.
  • Ea a spus că a folosit o parte din cei 130.000 de dolari pentru a cumpăra o remorcă pentru cai.

Stormy Daniels a aflat vestea despre punerea sub acuzare a fostului președinte Donald Trump, care a pornit de la o anchetă privind o plată de 130.000 de dolari care i-a fost făcută actriței de filme pentru adulți în 2016, în timp ce călărea un cal numit Redemption, scrie Business Insider.

Este ceva cu adevărat ironic și hilar că am primit vestea despre punerea sub acuzare în timp ce stăteam pe un cal numit Redemption”, a declarat Daniels pentru The Times of London.

Potrivit publicației, Stormy Daniels a declarat că a folosit o parte din plata de 130.000 de dolari pentru a cumpăra o remorcă pentru cai. Procuratura districtului Manhattan investighează de aproape cinci ani afacerile și finanțele personale ale lui Trump, după ce fostul avocat personal al acestuia, Michael Cohen, a recunoscut în august 2018 că a aranjat plăți de bani pentru tăinuire pentru două femei, printre care Daniels. Când Cohen a pledat vinovat în fața unui tribunal federal, el a susținut că Trump a dirijat plata.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Vestea punerii sub acuzare a lui Trump a venit ca un șoc” pentru Daniels, potrivit The Times. Nu a existat niciun avertisment”, a spus ea. Recent, Daniels a intrat pe rețelele de socializare pentru a le răspunde susținătorilor lui Trump.

De asemenea, ea a început să primească amenințări violente pe toate platformele de socializare, și pe e-mail, și pe telefon”, la câteva ore după ce a fost anunțată inculparea, potrivit The Times. Numărul și intensitatea sunt aceleași ca prima dată, dar de data aceasta sunt pur și simplu violente”, a declarat ea pentru The Times.

Citește și: