• Stormy Daniels a îndemnat-o pe Melania Trump să își părăsească soțul, Donald Trump, în lumina condamnării acestuia pentru falsificarea înregistrărilor de afaceri legate de plățile de „bani de tăcere” către Daniels.
  • Daniels susține că Melania ar trebui să ia în considerare plecarea nu doar din cauza aventurilor lui Trump, ci și pentru că acesta este acum un infractor condamnat.
  • Melania și Ivanka Trump nu au participat la proces din motive familiale, iar Daniels crede că Donald Trump a evitat să depună mărturie pentru a nu comite sperjur.

Stormy Daniels a îndemnat-o pe Melania Trump să își părăsească soțul, deoarece acesta este acum un infractor condamnat, scrie Sky News.

Trump a devenit primul fost președinte al SUA condamnat penal după ce a fost găsit joi vinovat în unanimitate pentru 34 de capete de acuzare pentru falsificarea înregistrărilor de afaceri pentru a ascunde plățile de „bani de tăcere” către vedeta porno Daniels.

Daniels, cu care Trump și-ar fi înșelat soția, a îndemnat-o acum pe fosta primă doamnă să îl părăsească.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„Nu știu care ar putea fi sau nu înțelegerea lor, dar Melania trebuie să îl părăsească”, a declarat ea într-un interviu acordat publicației The Daily Mirror. „Nu din cauza a ceea ce a făcut cu mine sau cu alte femei, ci pentru că este un infractor condamnat.

„S-a dovedit că este abuziv, a fost găsit responsabil pentru agresiune sexuală și fraudă fiscală și acum este un infractor. El nu mai este nici Teflon Don, nici Teflon Con”.

Trump a susținut că este nevinovat și a spus că va face apel la verdict.

Întrebat cum se simte soția sa în timpul unui interviu la Fox & Friends, Trump a spus: „Este bine, dar cred că este foarte greu pentru ea. Adică, este bine. Dar este, știți, trebuie să citească toate prostiile astea”.

Întrebată de ce crede că Melania Trump – și fiica sa cea mare Ivanka – nu au participat la proces, Daniels a declarat pentru Mirror că a fost din motive familiale.

„Nu aș vrea să-mi expun copiii la un astfel de mediu periculos”, a spus ea. „Iar Melanie [Melania] și Ivanka sunt amândouă părinți, sunt mame care au copii mai mici, iar acesta ar fi motivul meu.

„Știți, dacă ar fi fost invers, chiar dacă aș fi vrut să îmi susțin soțul sau membrul familiei mele, aș fi ales siguranța și intimitatea copilului meu în locul participării la tribunal”.

Daniels a mai declarat pentru Mirror că ea crede că Trump a evitat să se prezinte la bară pentru că se temea că ar fi creat un moment Monica Lewinsky. Ea a spus: „După părerea mea, este foarte simplu de ce nu a depus mărturie. Nu a vrut să depună sperjur. Ar fi comis sperjur. Acuzarea l-ar fi întrebat direct dacă doamna Daniels minte. Ați avut o relație sexuală cu acea femeie?

„Nu putea să spună adevărul și nici să mintă, așa că nu a depus niciodată mărturie.”

Citește și