• Piers Morgan a anunțat că interviul programat cu fosta vedetă de filme pentru adulți Stormy Daniels a fost anulat din cauza unor „probleme de securitate”.
  • Fosta vedetă de filme pentru adulți se află în centrul recentei inculpări a fostului președinte Donald Trump.
  • Într-un interviu acordat publicației The Times, publicat mai devreme în aceeași zi, Daniels a spus că ea crede că punerea sub acuzare a lui Trump va provoca „răni și morți”.

Piers Morgan a anunțat că interviul programat cu fosta vedetă de filme pentru adulți, Stormy Daniels, a fost anulat din cauza unor „probleme de securitate”. Daniels trebuia să apară în emisiunea Piers Morgan Uncensored a postului de televiziune vineri. Cu toate acestea, într-o actualizare de ultim moment a lui Morgan pe Twitter, prezentatorul a scris că „din cauza unor probleme de securitate, acest interviu este amânat”.
„Din păcate, Stormy Daniels a trebuit să amâne brusc interviul nostru din această seară din cauza unor probleme de securitate care au apărut”, a adăugat Morgan. „Sper că este bine”.

Într-un teaser inițial al „exclusivității cu Stormy Daniels”, talk-show-ul a scris pe Twitter: „Este acuzația care a zguduit lumea… și în această seară Piers Morgan o intervievează pe fosta vedetă pentru adulți care se află în centrul atenției tuturor”.
Într-un interviu acordat publicației The Times, publicat mai devreme în aceeași zi, Daniels a spus că ea crede că punerea sub acuzare a lui Trump va provoca „răni și morți”. De asemenea, ea a dezvăluit că, de când s-a aflat de punerea lui sub acuzare, a primit amenințări cu acte de violență pe conturile ei de socializare, pe telefon și pe e-mail.

Joi (20 martie), Trump a devenit primul fost președinte din istoria SUA care se confruntă cu acuzații penale, după ce un mare juriu din New York Manhattan l-a pus sub acuzare.
Deși rechizitoriul este încă sigilat, se crede că a fost pus sub acuzare pentru falsificarea unor documente de afaceri care provin din plățile pe care le-a făcut lui Daniels pentru a o împiedica să dezvăluie o aventură pe care a avut-o cu ea înainte de alegerile din 2016.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Trump a reacționat de atunci la știre pe platforma sa socială Truth Social, fumegând în legătură cu acuzațiile „corupte”, susținând că nu poate avea parte de un proces corect în New York și atacându-l pe judecătorul Juan Merchan, care este desemnat pentru acest caz.

Oficiali ai tribunalului au confirmat că Trump este așteptat să se prezinte marți (4 aprilie) la ora 14:15, ora Europei Centrale și de Est, pentru a fi pus sub acuzare.

Citește și: