• Daniels a mărturisit marți că a „leșinat” după ce Trump a împiedicat-o să părăsească camera, deși nu a consumat droguri sau alcool.
  • Ea a spus că s-a trezit pe pat cu hainele scoase.
  • Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, a spus că nu i-a spus lui Trump să se oprească.

Starul de filme pentru adulți, Stormy Daniels, a mărturisit marți la procesul penal al lui Donald Trump că i-ar fi spus „asta este singura modalitate prin care poți ieși din parcul de rulote” înainte de a face sex cu el. Daniels a declarat unui juriu din New York că a crescut fiind fiică a unei mame singure cu venituri mici, care a fost plecată zile întregi și a început să lucreze în cluburi de striptease și în pornografie înainte de a-l întâlni pe Trump la un turneu de golf din Lake Tahoe, scrie Reuters.

Trump a fost gazda unui show de televiziune popular cunoscut sub numele de „Ucenicul”. Daniels a mărturisit marți că a „leșinat” după ce Trump a împiedicat-o să părăsească camera, deși nu a consumat droguri sau alcool. Ea a spus că s-a trezit pe pat cu hainele scoase. „Mă uitam la tavan și nu știam cum am ajuns acolo, încercam să mă gândesc la altceva decât la ceea ce se întâmplă acolo”, a mărturisit Daniels.

Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, a spus că nu i-a spus lui Trump să se oprească. „Nu am spus absolut nimic”, a spus ea. Ea a spus că a părăsit camera de hotel rapid după aceea. Trump, președintele SUA (2017-2021) și candidatul republican la președinția SUA în acest an, nu a reacționat în timp ce a urmărit mărturia ei de la masa martorilor. Trump a negat că a avut vreodată relații sexuale cu Daniels, acum în vârstă de 45 de ani, iar echipa sa de apărare a susținut că ea caută un rol în „The Apprentice”.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
NOU TERMINAL PE AEROPORTUL ORADEA
CUM STĂM LA ECONOMIE?
ROMÂNIA ÎMBĂTRÂNEȘTE
CÂT NE COSTĂ RECRUTAREA
RĂDUCANU SE RETRAGE DE LA ROLAND GARROS

Presupusa întâlnire a dus în cele din urmă la un proces penal, primul pentru un fost președinte al SUA. Trump, în vârstă de 77 de ani, este acuzat că a falsificat înregistrările comerciale pentru a acoperi o plată de 130.000 de dolari către Daniels pentru a-i cumpăra tăcerea în timpul alegerilor din 2016. Politicianul republican a pledat nevinovat și spune că procesul este o dorință de a împiedica încercarea sa de a recâștiga titlul de președinte.

Daniels a mărturisit că bodyguardul lui Trump i-a cerut să se alăture lui Trump la cină. „F*** nu”, a spus Daniels, a răspuns ea. Ea a spus că s-a răzgândit după ce un publicist a convins-o că cina ar putea face o poveste grozavă. Când a ajuns în apartamentul lui de la hotel, Trump a salutat-o ​​purtând doar pijamale din satin. „Am spus: „Știe Hugh Hefner că i-ai furat pijamalele?”, și-a amintit Daniels că a spus, referindu-se la impresarul Playboy Hugh Hefner. Daniels i-a spus lui Trump să se schimbe, iar el a fost politicos, a spus ea. Purtând o ținută neagră și ochelari negri, Daniels a spus că a devenit enervată de întreruperile frecvente ale lui Trump și l-a întrebat: „Ești mereu așa de arogant și pompos?”. Presupusa întâlnire a avut loc în timp ce Trump era căsătorit cu actuala sa soție, Melania.

Trump neagă orice relație sexuală cu Daniels. Trump a transmis marți o notă avocatului său și uneori părea să închidă ochii în timp ce asculta mărturia ei. După pauză, judecătorul Juan Merchan le-a spus procurorilor să nu mai ofere detaliile întâlnirii. „Gradul de detaliu în care intrăm este pur și simplu inutil”, a spus el. Merchan a hotărât anterior că Daniels va avea voie să le spună juraților că a întreținut relații sexuale cu Trump, din cauza obiecțiilor echipei juridice a lui Trump. Procurorul Susan Hoffinger a spus că mărturia este necesară pentru a finaliza povestea și de a stabili credibilitatea lui Daniels. „În ceea ce privește actul sexual, va fi doar foarte simplu. Nu va implica descrieri ale organelor genitale sau ceva de acest fel”, a spus Hoffinger.

Trump, care candidează din nou pentru funcția de președinte la alegerile din 5 noiembrie, a pledat nevinovat pentru 34 de acuzații de infracțiune de falsificare a înregistrărilor comerciale. Procurorii au arătat că semnătura fostului președinte era pe plăți în centrul cazului. Ei spun că Trump a etichetat în mod fals plățile către avocatul său Michael Cohen în 2017 drept cheltuieli legale, când de fapt erau rambursări pentru plata de 130.000 de dolari, pe care Cohen o făcuse lui Daniels. Procurorii spun că asta echivalează cu o schemă ilegală de a influența alegerile din 2016 prin cumpărarea tăcerii persoanelor cu informații potențial dăunătoare. Daniels a fost victima unora dintre atacurile agresive ale lui Trump pe rețelele sociale. Trump a fost amendat cu 10.000 de dolari până acum pentru încălcarea unui ordin care îl împiedică să vorbească despre martori. Merchan a avertizat că Trump ar putea fi închis dacă își continuă postările.

Trump a numit ordinul drept o încălcare a dreptului său la libertatea de exprimare și spune că procesul este o încercare de a împiedica încercarea sa de a recâștiga Casa Albă de la președintele democrat Joe Biden. Cazul este văzut ca fiind mai puțin important decât alte trei urmăriri penale cu care se confruntă Trump, dar este singurul care va fi judecat înainte de alegeri. Celelalte cazuri îl acuză pe Trump că a încercat să-și răstoarne înfrângerea prezidențială din 2020 și că a manipulat documente clasificate după ce a părăsit mandatul. Trump a pledat nevinovat față de toate cele trei urmăriri penale.

Citește și