Sunak: Marea Britanie se confruntă cu o „provocare economică profundă. Avem nevoie de stabilitate și de unitate”

Sunak afirmă că Marea Britanie se confruntă cu "provocări economice profunde" şi vrea "stabilitate" FOTO - Hepta
  • Rishi Sunak, noul lider al Partidului Conservator britanic şi viitor prim-ministru, a afirmat că Marea Britanie se confruntă cu „provocări economice profunde” şi a pledat pentru „stabilitate şi unitate” .
  • Rishi Sunak a salutat performanţele premierului demisionar Liz Truss, notând că aceasta s-a confruntat cu „circumstanţe excepţional de dificile” .
  • „Marea Britanie este o naţiune măreaţă, dar nu există niciun dubiu că se confruntă cu provocări economice majore. Acum avem nevoie de stabilitate şi unitate.” , a subliniat Rishi Sunak.

Rishi Sunak, noul lider al Partidului Conservator britanic şi viitor prim-ministru, a afirmat că Marea Britanie se confruntă cu „provocări economice profunde” şi a pledat pentru „stabilitate şi unitate” .

Rishi Sunak a salutat performanţele premierului demisionar Liz Truss, notând că aceasta s-a confruntat cu „circumstanţe excepţional de dificile” .

„Marea Britanie este o naţiune măreaţă, dar nu există niciun dubiu că se confruntă cu provocări economice majore. Acum avem nevoie de stabilitate şi unitate.

Iar cea mai mare prioritate a mea va fi să unesc partidul şi ţara, deoarece aceasta este singura modalitate de a depăşi provocările cu care ne confruntăm şi de a construi un viitor mai bun şi mai prosper pentru copiii şi nepoţii noştri” , a declarat Rishi Sunak, citat de postul de televiziune Sky News şi de cotidianul The Guardian.

Mă angajez să vă slujesc cu integritate şi modestie şi voi lucra permanent pentru a le oferi rezultate cetăţenilor britanici” , a subliniat Rishi Sunak, care urmează să fie instalat în funcţia de prim-ministru, probabil marţi.