• Ioannis Lagos, eurodeputat grec, a lipsit la 62% din voturile nominale.
  • Claudiu Manda a lipsit de la 43% din voturile din Parlamentul European.
  • În 2021 Claudiu Manda a fost implicat într-un proces penal de corupție.
  • Rareș Bogdan a lipsit o treime din voturi și se află pe locul 5.
  • Claudiu Manda și Rareș Bogdan vor candida acum pentru noi mandate.
  • Monica Semedo, un parlamentar din Luxemburg, e „Cel mai rău șef”.
  • Monica Semedo a condamnată de 2 ori pentru hărțuirea personalului ei.
  • Monica Semedo candidează pentru realegere în iunie.

Sunt europarlametari, dar doar cu numele. „Elevii chiulangii” de la Parlamentul European de la Strasbourg au fost puși pe tapet. Europarlamentarii romani nu s-au dezis, fac și ei din topul „rușinii” întocmit de Politico. Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, este pe locul doi. El a lipsit de la 43% din voturile din Parlamentul European. Este depășit doar de Ioannis Lagos, un eurodeputat grec aflat în închisoare din aprilie 2021. Acesta a lipsit la 62% din voturile nominale din plen.

Pe locul cinci, pe lista de onoare apare și Rareș Bogdan, care a dat cu „seen” la aproape o treime din voturi. Și pentru că au făcut o treabă buna, Claudiu Manda și Rareș Bogdan vor candida acum pentru noi mandate din partea alianței PSD-PNL.

Politico a adăugat și alte categorii pe lista rușinii. Printre ele se numără- „Cel mai mare rebel”, „Cel mai prost oaspete”, „ Cel mai rău șef” sau „Cea mai sălbatică ieșire”. „Cel mai rău” șef a fost câștigat Monica Semedo , un parlamentar liberal din Luxemburg. Semedo a fost investigată și condamnată de două ori pentru hărțuirea personalului ei în ultimii trei ani. A pierdut atunci diurne în valoare de peste 8.000 de euro. Monica Semedo candidează pentru realegere în iunie.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Iojer Saier, un apropiat al lui Viktor Orbán, a fost primit premiul pentru „Cea mai sălbatică ieșire”. Acesta a căzut în dizgrație după ce poliția l-a prins în 2020, în timpul pandemiei, fugind de o petrecere. Poliția a găsit asupra lui și un rucsac cu narcotice.

Citește și