• Peste 400 de zboruri s-au anulat pe aeroportul din Shenzhen (China), după ce un angajat a fost depistat pozitiv cu coronavirus.
  • Este vorba despre angajata unui restaurant de pe aeroport.
  • Femeia a prezentat rezultate pozitive la testul pentru varianta Delta a coronavirusului.

Panică pe aeroportul din Shenzhen, oraș din sudul Chinei, după ce un angajat al unui restaurant din aeroport ar fi fost testat pozitiv pentru COVID-19. Este vorba despre o ospătăriță în vârstă de 21 de ani de pe Aeroportul Internaţional Shenzhen Baoan s-a dovedit a fi contaminată cu variantă Delta, au declarat autorităţile sanitare ale oraşului, potrivit globaltimes.cn. Tânăra a prezentat rezultate pozitive în urma unui test de rutină efectuat joi angajaţilor aeroportului.

Pentru a intra în aeroport, trebuie prezentat un test negativ efectuat cu cel mult 48 de ore înainte, a informat Shenzhen Airport Group într-un comunicat pe contul său oficial de pe reţeaua socială WeChat. Aceste restricţii au intrat în vigoare de la ora locala 13:00 (05:00 GMT).

Mai mult, China a raportat, vineri, 30 de cazuri noi de coronavirus, dintre care şase în provincia Guangdong, din sudul țării, unde se află situat Shenzhen.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE