• Un grup de lucru a fost înfiinţat de Ministerul Apărării din Taiwan pentru a studia tacticile de război folosite în Ucraina.
  • Ministrul apărării din Taiwan, Chiu Kuo-cheng, a mai spus că Taiwanul a ridicat nivelul de alertă de la invazia rusă.
  • Printre subiectele pe care Taiwanul le urmăreşte se numără performanţele militare slabe ale Rusiei şi rezistenţa Ucrainei.

Taiwanul studiază tacticile de război folosite de armata ucraineană cu ajutorul unui grup de lucru. Acesta a fost înfiinţat de Ministerul Apărării din Taiwan pentru a studia tacticile de război folosite în Ucraina, potrivit ministrului apărării din această ţară, Chiu Kuo-cheng, citat de Sky News.

Vorbind cu reporterii, ministrul apărării din Taiwan, Chiu Kuo-cheng, a declarat că a fost în „contact” cu alte ţări pentru a discuta despre modul în care se desfăşoară războiul şi a înfiinţat un grup de lucru pentru a-l studia.

Printre subiectele pe care Taiwanul le urmăreşte se numără performanţele militare slabe ale Rusiei şi rezistenţa Ucrainei, a menționat acesta.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Nu se discută doar în cadrul întâlnirilor de schimb dintre Statele Unite şi Taiwan, ci şi cu alte ţări care au contacte regulate cu Taiwanul”, a declarat Kuo-cheng.

Ministrul a mai spus că statul a ridicat nivelul de alertă de la invazia rusă.