• Tonga este o țară polineziană formată din peste 170 de insule din Pacificul de Sud și în care locuiesc aproximativ 100.000 de persoane.
  • Transportul public va fi oprit, restaurantele, barurile și cluburile vor fi închise, școlile și bisericile își vor închide, de asemenea, ușile și va fi impusă distanțarea socială.
  • Restricțiile pot părea dure pentru o națiune cu un singur caz confirmat de Covid, dar până acum câteva zile, Tonga era una dintre puținele țări care nu au raportat nicio infecție cu Covid de când virusul a fost detectat la sfârșitul anului 2019.

Țara insulară Tonga, din Pacificul de Sud, a intrat în izolare timp de 7 zile la 1 noiembrie, după ce a fost raportat primul caz de Covid din țară de la începutul pandemiei.

Guvernul din Tonga a ordonat o săptămână de izolare pe insula principală Tongatapu, care include carantină între orele 20:00 și 6:00, locuitorii fiind sfătuiți să întrerupă lucrul și să rămână în casele lor pentru toate motivele, cu excepția celor esențiale, potrivit Ministerului Sănătății.


Transportul public va fi oprit, restaurantele, barurile și cluburile vor fi închise, școlile și bisericile își vor închide, de asemenea, ușile și va fi impusă distanțarea socială.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK


Restricțiile pot părea dure pentru o națiune cu un singur caz confirmat de Covid, dar până acum câteva zile, Tonga era una dintre puținele țări care nu au raportat nicio infecție cu Covid de când virusul a fost detectat la sfârșitul anului 2019.

Tonga este o țară polineziană formată din peste 170 de insule din Pacificul de Sud și în care locuiesc aproximativ 100.000 de persoane. Este un arhipelag îndepărtat care se află la aproximativ 800 de kilometri la est de Fiji și la 2.380 de kilometri de Noua Zeelandă.