• Guvernul american a dat undă verde extinderii serviciilor de internet pentru iranieni.
  • În afară de complexitatea tehnică în îndeplinirea unui astfel de proiect, acest nivel de interferență a SUA în afacerile iraniene nu este deloc neglijabil și va primi cu siguranță răspunsul necesar.
  • Occidentalii nu au reușit să învețe o lecție din experiențele trecute și calculează din nou greșit situația din Iran.

Un răspuns pe măsură va fi dat la timpul și locul potrivit la măsurile deschise și ascunse luate de țările occidentale – în special de SUA și de unele state europene – pentru a crea și alimenta revolte în țară, care se află în principal sub supravegherea autorităților relevante ale țării, a scris Nournews într-un articol publicat sâmbătă.

Acesta a enumerat o serie de măsuri luate de adversari pentru a da o lovitură instituției iraniene, printre care se numără oferirea activă de indicații revoltelor prin intermediul mass-media, încercări de activare a serviciilor de internet dincolo de controlul guvernamental, activități ale personalului ambasadelor străine care nu sunt în concordanță cu normele diplomatice, atacuri cibernetice, printre alte măsuri care vor fi anunțate în timp util.

În special, s-a referit la faptul că guvernul american a dat undă verde extinderii serviciilor de internet pentru iranieni, menținând în același timp sancțiuni economice dure asupra țării. În afară de complexitatea tehnică în îndeplinirea unui astfel de proiect, acest nivel de interferență a SUA în afacerile iraniene nu este deloc neglijabil și va primi cu siguranță răspunsul necesar, se arată în raport.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Nournews a precizat că a obținut informații despre anumite activități în unele țări europene pentru utilizarea comerțului în vederea exercitării de presiuni asupra Iranului, despre care raportul a spus că este încă în curs de examinare.

Se pare că occidentalii nu au reușit să învețe o lecție din experiențele trecute și calculează din nou greșit situația din Iran și încearcă să perturbe pacea și securitatea Republicii Islamice, bazându-se pe sfaturi părtinitoare și neadevărate, a adăugat raportul.