• Din nou Spania returnează Chinei loturi întregi de teste pentru depistarea Covid-19
  • Institutul de Sănătate din Madrid afirmă că testele ar fi prea inexacte pentru a fi folosite
  • Ieri, statul American Missouri a dat în judecata China pentru că ar fi ascuns severitatea epidemiei și în același timp ar fi împărțit teste defecte

Din nou – teste defecte. Spania returnează Chinei un al doilea lot de teste pentru depistarea noului virus Covid-19.

“Noile kituri de testare au fost trimise de compania chineză Shenzhen Bioeasy pentru a înlocui primul lot de 58.000 de truse, pe care guvernul spaniol le-a considerat prea inexacte pentru a fi folosite pentru diagnosticarea pacienţilor”, scrie Daily Mail.

Ministerul Sănătăţii din Spania a confirmat miercuri că acum caută o rambursare de la Bioeasy pentru întreaga comandă de 640.000 de kituri de testare. Mai mult, această decizie vine după ce Institutul de Sănătate din Madrid a făcut mai multe analize, iar astfel aceste teste s-au dovedit a fi defecte.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Până acum, ministrul Sănătății spaniol a cumpărat în valoare de 467 de milioane de dolari material medical din China, inclusiv 5,5 milioane de kituri de testare.

Amintim că, ieri statul american Missouri a dat în judecată China pentru că ar fi a minţit comunitatea internaţională şi ar fi dat lumii teste defecte.