• Din nou Spania returnează Chinei loturi întregi de teste pentru depistarea Covid-19
  • Institutul de Sănătate din Madrid afirmă că testele ar fi prea inexacte pentru a fi folosite
  • Ieri, statul American Missouri a dat în judecata China pentru că ar fi ascuns severitatea epidemiei și în același timp ar fi împărțit teste defecte

Din nou – teste defecte. Spania returnează Chinei un al doilea lot de teste pentru depistarea noului virus Covid-19.

“Noile kituri de testare au fost trimise de compania chineză Shenzhen Bioeasy pentru a înlocui primul lot de 58.000 de truse, pe care guvernul spaniol le-a considerat prea inexacte pentru a fi folosite pentru diagnosticarea pacienţilor”, scrie Daily Mail.

Ministerul Sănătăţii din Spania a confirmat miercuri că acum caută o rambursare de la Bioeasy pentru întreaga comandă de 640.000 de kituri de testare. Mai mult, această decizie vine după ce Institutul de Sănătate din Madrid a făcut mai multe analize, iar astfel aceste teste s-au dovedit a fi defecte.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Până acum, ministrul Sănătății spaniol a cumpărat în valoare de 467 de milioane de dolari material medical din China, inclusiv 5,5 milioane de kituri de testare.

Amintim că, ieri statul american Missouri a dat în judecată China pentru că ar fi a minţit comunitatea internaţională şi ar fi dat lumii teste defecte.