• Președintele rus Vladimir Putin ar pregăti un atac nuclear dintr-un buncăr în care se află înalți oficiali, familia și prietenii.
  • Putin, care va împlini vineri 70 de ani – și-a avertizat cei mai apropiați membri ai familiei sale cu privire la posibilitatea unei evacuări rapide din capitala Rusiei.
  • Publicația anti-Kremlin – care pretinde că are cunoștințe din interiorul cercului lui Putin – a spus de mult timp că acesta suferă de probleme acute de sănătate, dar nu oferă nici o dovadă a afirmației sale.

Președintele rus Vladimir Putin ar pregăti un atac nuclear dintr-un buncăr în care se află înalți oficiali, familia și prietenii. Putin, care va împlini vineri 70 de ani – și-a avertizat cei mai apropiați membri ai familiei sale cu privire la posibilitatea unei evacuări rapide din capitala Rusiei.

Printre afirmații, se spune că el ar fi primit sfaturi de la șamani – ghicitori tradiționali ai spiritelor bune și rele – în timp ce decide dacă să lanseze sau nu rachete nucleare. El crede că buncărul este „în siguranță” în fața atacurilor occidentale.

Oficiali de top din serviciul său de securitate și din guvern vor fi mutați în locația secretă, potrivit canalului general de telegrame SVR. „Rudele și prietenii șefilor de stat vor fi transportați la buncăr în mod anticipat”, a declarat marți la postul SVR.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Alina Kabaeva cu copiii și două fiice mai mari cu copii și concubini au fost avertizate despre posibilitatea evacuării urgente. Dar nu toată lumea din conducerea Rusiei a fost norocoasă. De exemplu, Putin a ordonat, în cazul unei amenințări nucleare, să se evacueze „minimul necesar” de oficiali ruși”.

Printre cei evacuați în mod necesar s-ar număra premierul Mihail Mișușin și președintele parlamentului Viaceslav Volodin. De asemenea, ar urma să fie prezenți procurorul general, conducerea Consiliului de Securitate și oficiali-cheie din administrația sa prezidențială. Precum și trei servicii de securitate și spionaj, FSB, FSO, SVR, cu familiile lor.

Ministerul său al Apărării are diferite buncăre, inclusiv în Ural, iar nici un senator nu se află pe lista de buncăre. „Bineînțeles, vor fi evacuați și mai mulți prieteni ai președintelui cu familiile lor și numeroși servitori ai locuitorilor buncărului.”

Se crede că Putin ar avea mai multe buncăre în Siberia, unul legat de noul terminal de la Sabetta, în peninsula Yamal, iar celălalt în Munții Altai. La începutul războiului au circulat zvonuri potrivit cărora Putin s-ar fi retras în buncărul din Siberia.

De asemenea, canalul SVR afirmă că Putin și-ar fi petrecut ultimele zile în Siberia de la anexarea ilegală a unor porțiuni din estul Ucrainei. Se știe că ministrul său al apărării, Serghei Shoigu, este interesat de șamani, care sunt populari în regiunea sa natală Tuva.

Postul de televiziune a precizat: „Indiferent de delirurile șamanice, pe care președintele le ia destul de în serios, Putin se pregătește să ia decizii cheie privind lansarea unui atac nuclear tactic dintr-un buncăr aflat departe de Moscova și pe care îl crede în siguranță”.

„Este timpul ca Putin să fie trimis într-un spital de psihiatrie pentru tratament obligatoriu cu supraveghere strictă, dar se pare că toată lumea este interesată să participe la experimentul „ce se întâmplă dacă îi dai unui om posibilitatea de a distruge lumea?”.”

Se zvonește că într-un buncăr încap până la 100.000 de persoane și este proiectat pentru ca Putin să conducă Rusia în cazul Armaghedonului.