• Traian Băsescu are la dispoziţie șaizeci de zile ca să-și ia lucrurile din vila de protocol.
  • Fostul președinte nu mai e protejat de Serviciul de Pază și Protecție.
  • Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursul deciziei prin care a fost declarat colaborator al Securităţii.

Traian Băsescu a ajuns miercuri noaptea la vila de protocol, potrivit unor imagini date de Antena 3. Miercuri, Maria Băsescu, soția sa, împacheta bunurile din casă.

Fostul preşedinte are la dispoziţie șaizeci de zile ca să-și ia lucrurile din vila de protocol. Potrivit unei somaţii primite de la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, scrie MEDIAFAX.

ICCJ a respins recursul lui Traian Băsescu

Traian Băsescu nu mai este protejat de Serviciul de Pază şi Protecţie. SPP şi-a retras dispozitivul în momentul pronunţării deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție. ICCJ a respins recursul fostului preşedinte la decizia prin care a fost declarat colaborator al Securităţii.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Potrivit unor informaţii apărute în spaţiul public, în urmă cu o săptămână, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru nişte investigaţii. Luni, el a plecat la Bruxelles. Iar miercuri, după ce a primit sentinţa instanţei, de colaborare cu Securitatea i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European. A mers la spital la Bruxelles pentru investigaţii, s-a întors în ţară, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigaţii. El a fost trimis la o clinică din Paris.