• Transportul în comun a fost blocat în mai multe zone din București la prima ninsoare.
  • Străzile nu erau deszăpezite, iar în stațiile STB oamenii cu greu coborau și urcau în autobuze sau tramvaie.
  • Bucureştenii au mers pe jos kilometri întregi până la serviciu.

Rețelele de socializare au fost inundate cu poze și clipuri cu trotuarele din București în dimineața zilei de joi, după prima ninsoare din acest sezon.

Cum arată Bucureștiul după prima ninsoare din sezon? Străzi și trotuare necurățate de zăpadă și gheață în zonele centrale ale capitalei, nu mai vorbim de restul orașului.

Și șoferii, și pietonii nemulțumiți de intervenția autorităților

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Mulți și-au lăsat mașinile acasă, dar s-a creat o aglomerație epuizantă și la metrou încât aveai impresia că și sub pământ se circula anapoda din cauza ninsorii.

La trecerile de pietoni, traversatul a devenit un fel de sport extrem. Mulți bucureșteni n-au avut de ales și au sărit din autobuze în zăpadă sau în apa noroioasă care le ajungea până la gambă. În zonele cu tramvaie blocate, bucureştenii au mers pe jos kilometri întregi până la serviciu, în șir indian.

Gabriela Firea: „Noi am fost cu toții în priză: primarul general, primarii de sectoare, directorii de instituții subordonate, chiar și companiile de salubritate, care organizează deszăpezirea. Mi-au spus cu toții că vor acționa la maximum de capacitate, dar nu pot să spun că sunt mulțumită. Nota șapte. Bine că nu e patru. Probabil cetățenii ne dau cinci. Nu putem să spunem că nu s-a făcut nimic. S-a făcut, dar se putea mai bine”.

Codul portocaliu de viscol, extins în Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea. Vremea rea până sâmbătă

Meteorologii au extins avertizarea cod portocaliu de viscol pentru Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea până la ora 13.00 și anunță viscol până sâmbătă noapte în mai multe zone. Până la finalul săptămânii, în cea mai mare parte a țării, vremea va fi rece, local geroasă în timpul nopților.

Cod roșu de viscol și vânt în 9 județe. În Capitală va fi cod portocaliu

Cod roșu de viscol și vânt în zona montană din 9 județe, de miercuri seara până joi dimineață. În Capitală va fi cod portocaliu de vânt și ninsoare. ISU recomandă evitarea călătoriilor, dacă nu sunt absolut necesare Panourile antiorbire de pe A2 București-Constanța, smulși din cauza vântului Începând de miercuri de la ora 18:00 până […]

Read more