• Aproximativ 75% dintre alegătorii conservatori doresc ca noul lider să profite de avantajele Brexitului.
  • Doar doi din cinci alegători au spus că Boris Johnson şi-a îndeplinit angajamentele privind Brexitul.
  • Următorul prim-ministru trebuie să exploateze mai bine oportunităţile oferite de Brexit, au spus alegătorii conservatori. 

Aproximativ 75% dintre alegătorii conservatori doresc ca noul lider să profite de avantajele Brexitului. Doar doi din cinci alegători au spus că Boris Johnson şi-a îndeplinit angajamentele privind Brexitul.

Următorul prim-ministru trebuie să exploateze mai bine oportunităţile oferite de Brexit, au spus alegătorii conservatori. 

Un sondaj al membrilor conservatori a relevat că trei sferturi dintre alegătorii conservatori doresc ca următorul lider să crească pieţele britanice de export şi de comerţ internaţional, transmite Daily Mail

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”

Sondajul realizat de Global Britain Commission arată, de asemenea, că mai mult de o treime dintre membri cred că Boris Johnson nu a făcut suficient pentru a stimula activitatea internaţională a Marii Britanii. 

Fostul negociator şef pentru Brexit, Lord Frost, a spus că noul lider trebuie să profite de oportunitatea autonomiei pe care  Brexitul l-a oferit naţiunii pentru a crea o nouă strategie naţională.

El a spus: „Pe scurt, avem economie etatistă, politică ecologică, un guvern prea puternic şi o reticenţă extremă de a ne gândi unde ne poate duce acest lucru. Nu este surprinzător că suntem pe drumul spre o societate mult mai colectivistă. Oamenii au votat pentru schimbare şi orice strategie de succes  trebuie să o ducă la îndeplinire” , adăugând că mult aşteptata „revoltă Brexit” împotriva modului consacrat de a conduce ţara nu s-a materializat.