• Prezența sa a fost imediat remarcată de cei prezenți, care și-au ridicat telefoanele mobile pentru a-l înregistra.
  • Boris Johnson și familia sa întrețin legături speciale cu Grecia și o minunată casă de țară în Pelion.
  • Boris Johnson a plătit singur produsele pe care le-a cumpărat și, la ieșire, s-a urcat într-unul dintre vehiculele sale de securitate care îl așteptau în fața supermarketului.

În timp ce premierul demisionar al Marii Britanii, Boris Johnson, se bucură de vacanța în Grecia alături de soția sa Carrie Symonds, britanicii îl iau în vizor, spunând că se bucură de vacanță într-un moment în care Marea Britanie suferă de o criză a costului vieții.

După cum a relatat Daily Mail, care arată videoclipuri și fotografii în care Boris Johnson face cumpărături la un supermarket din Nea Makri, criticii săi afirmă că acesta conduce un guvern zombi. La rândul lor, laburiștii caracterizează ultimele săptămâni de guvernare ale lui Johnson ca fiind o mare petrecere deoarece acesta se bucură de vacanța cu Carrie Symonds în Grecia.

Sâmbătă dimineață, premierul britanic demisionar se afla în Attica Nea Makri. După cum se poate vedea în videoclipuri, Johnson se afla într-un supermarket din Nea Makri și a făcut cumpărături singur, urmat discret de gărzile sale de securitate.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Prezența sa a fost imediat remarcată de cei prezenți, care și-au ridicat telefoanele mobile pentru a-l înregistra, în timp ce o voce feminină se aude spunând Bună. Boris Johnson, într-o dispoziție prietenoasă, a ridicat mâna și a salutat și el.

Soția sa a fost filmată cu el în fața frigiderelor din supermarket. Premierul britanic, îmbrăcat în cămașă și sacou fără cravată, și-a făcut singur cumpărăturile la lanțul de supermarketuri local și, potrivit presei locale, a încercat să se întrebe în greacă stricată dacă există lapte semidegresat.

Boris Johnson a plătit singur produsele pe care le-a cumpărat și, la ieșire, s-a urcat într-unul dintre vehiculele sale de securitate care îl așteptau în fața supermarketului.

Reamintim că Boris Johnson și familia sa întrețin legături speciale cu Grecia și o minunată casă de țară în Pelion, în Horto, pe care o vizitează în fiecare vară. casa este construită cu arhitectura tradițională din Pelion și are patru dormitoare, trei băi și o piscină.