• Donald Trump este acuzat că și-a îngropat fosta soție Ivana Trump pe terenul clubului său de golf.
  • În New Jersey, cimitirele sunt scutite de impozitul pe venit, impozitul pe proprietate și impozitul pe vânzări.
  • Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump, a murit pe 14 iulie.

Donald Trump este acuzat că și-a îngropat fosta soție Ivana Trump pe terenul clubului său de golf din Bedminster, New Jersey, pentru a profita de scutiri fiscale oferite de cimitirele locale, scrie Daily Mail.

Locația mormântului Ivanei Trump, lângă prima gaură a terenului de golf de la Trump National Golf Club din New Jersey, poate avea implicații fiscale pentru afacerea deținută de fostul președinte. 

Ivana Trump, fosta soție a fostului președinte Donald Trump, este prima persoană despre care se știe că a fost înmormântată pe terenul de golf deținut de Trump.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

New Jersey: Cimitirele, scutite de impozitul pe venit, pe proprietate și pe vânzări

Conform codului fiscal din statul New Jersey, orice teren care este dedicat cimitirului este scutit de toate taxele. Companiile de cimitir sunt, de asemenea, scutite în mod special de la plata oricăror taxe imobiliare, rate și evaluări sau impozite pe proprietatea personală pe terenurile lor.

Bedminster este deja eligibil pentru scutiri de impozite printr-un acord anterior încheiat de Trump cu guvernul local, deoarece clubul de golf este deja desemnat drept teren agricol, deoarece produce mulci pentru grădinărit.

Trump a anunțat pentru prima dată planuri pentru un cimitir de familie în Bedminster în 2007. Ulterior, a vrut să facă acolo un cimitir mai mare cu 300 de locuri și să construiască obeliscuri pentru cripta familiei, dar publicul nu i-a permis să facă acest lucru. Trump a declarat în repetate rânduri că ar dori să fie înmormântat la Bedminster.

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump, a murit pe 14 iulie, după ce a suferit un accident în care s-a lovit la nivelul trunchiului.