• Comentariile lui Trump au fost făcute după ce acesta și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2024.
  • Alte detalii despre planul lui Trump avertizează că problema majoră” este că avem comuniști cu părul roz care ne predau copiii”.
  • Planul include urmărirea agresivă a potențialelor încălcări ale libertății de religie”.

Fostul președinte Trump a publicat vineri un videoclip în care denunță faptul că educația publică a fost preluată de „maniacii stângii radicale” și a promis să redea puterea părinților.

Iată planul meu pentru a reda puterea părinților americani. În primul rând, vom tăia finanțarea federală pentru orice școală sau program care împinge teoria rasială critică, ideologia de gen sau alte conținuturi rasiale, sexuale sau politice nepotrivite asupra copiilor noștri”, a declarat Trump în videoclip.

Nu vom permite ca acest lucru să se întâmple”, a adăugat el. Trump a adăugat că va ordona Departamentelor Justiției și Educației să deschidă anchete privind drepturile civile în orice district școlar care s-a angajat în discriminare pe bază de rasă”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Aceasta include discriminarea împotriva americanilor de origine asiatică”, a spus el. Marxismul care se predică în școlile noastre este, de asemenea, total ostil învățăturilor iudeo-creștine și, în multe privințe, seamănă cu o nouă religie stabilită. Nu putem lăsa să se întâmple acest lucru. Din acest motiv, administrația mea va urmări în mod agresiv încălcările intenționate ale clauzei de stabilire și ale clauzei de liberă exercitare a Constituției.”

Alte detalii despre planul lui Trump avertizează că problema majoră” este că avem comuniști cu părul roz care ne predau copiii”.

Planul include urmărirea agresivă a potențialelor încălcări ale libertății de religie și implementarea unei finanțări preferențiale pentru statele și districtele școlare care adoptă o lege a drepturilor părinților, reducerea numărului crescut de administratori școlari și abolirea titularizării profesorilor pentru clasele de la grădiniță până la a 12-a”.

Planul a adăugat, de asemenea, că districtele școlare și statele vor primi finanțare preferențială dacă finalizează transparența curriculumului și alegerea școlii”. Comentariile lui Trump au fost făcute după ce acesta și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2024, la scurt timp după alegerile de la mijlocul mandatului din 2022.