• Turnul Eiffel va fi iluminat în culorile drapelului naţional al Ucrainei, pe parcursul weekendului viitor, pentru a marca împlinirea unui an de la declanşarea invaziei ruse.
  • Iniţiativă are scopul de a reafirma sprijinul de neclintit al Capitalei Franţei pentru poporul ucrainean.
  • Războiul din Ucraina a început pe 24 februarie 2022, când forţele militare ale Rusiei au trecut graniţa în Ucraina pe uscat şi pe calea aerului.

Turnul Eiffel din Paris va fi iluminat în culorile drapelului naţional al Ucrainei, albastru şi galben, pe parcursul weekendului viitor, pentru a marca împlinirea unui an de la declanşarea invaziei ruse, potrivit presei internaționale.

,,Această iniţiativă are scopul de a reafirma sprijinul de neclintit al Capitalei Franţei pentru poporul ucrainean şi disponibilitatea sa de a coopera la reconstrucţia ţării” , a declarat luni un purtător de cuvânt al municipalităţii franceze.

Războiul din Ucraina a început pe 24 februarie 2022, când forţele militare ale Rusiei au trecut graniţa în Ucraina pe uscat şi pe calea aerului.

Recomandări

RADU MAZĂRE A FOST ELIBERAT CONDIȚIONAT
ZELENSKI MERGE LA MADRID
VARA ÎȘI INTRĂ ÎN DREPTURI
PREMIERĂ ÎN MEDICINĂ
CUM CREȘTEM PRODUCȚIA DE PORUMB
VIVIENNE RENUNȚĂ LA NUMELE DE FAMILIE

Turnul Eiffel, un obiectiv turistic major din Paris, va fi iluminat în galben şi albastru în semn de solidaritate cu Ucraina începând de joi şi până duminică.