• Aceasta este ultima imagine cutremurătoare a milionarului german și a familiei sale înainte de a se crede că au murit într-un accident de avion privat.
  • Într-o ultimă imagine tragică înainte de dispariția lor, familia pare fericită în timp ce se îndreaptă spre camera foto și se îmbrățișează.
  • O purtătoare de cuvânt a McFit a confirmat între timp că Schaller și familia sa se aflau în avion, se arată în raport.

Milionarul german Rainer Schaller, în vârstă de 53 de ani, se pare că se afla într-un zbor din Mexic spre Limon împreună cu iubita sa, Christiane Schikorsky, și copiii lor Aaron și Finja, noaptea trecută, când avionul a dispărut în largul coastei Costa Rica.

Într-o ultimă imagine tragică înainte de dispariția lor, familia pare fericită în timp ce se îndreaptă spre camera foto și se îmbrățișează. Fondatorul McFit, un lanț de centre de fitness din Germania, se afla, de asemenea, la bordul avionului Piaggio 180, împreună cu un bărbat pe nume Marcus Kurreck, despre care se crede că este antrenor personal.

Ministrul securității publice din Costa Rica, Jorge Torres, a declarat între timp că aeronava care îi transporta pe cei cinci cetățeni germani a dispărut în timp ce se îndrepta spre aeroportul Juan Santamaría din estul țării.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Avionul ar fi pierdut contactul cu turnul de control al aeroportului la ora 18:00, în timp ce zbura la aproximativ 20 de mile de coastă, în apropiere de zona Parismina, relatează The Sun. O purtătoare de cuvânt a McFit a confirmat între timp că Schaller și familia sa se aflau în avion, se arată în raport.

Nu mai știm nimic în acest moment”, a declarat Jeanine Minaty pentru site-ul german BILD. Avionul privat a decolat din Palenque, în Mexic, cu două ore și 41 de minute înainte de a pierde contactul cu turnul de control din apropiere de Limon.

Și, potrivit FlightRadar, avionul se afla la 69 de metri deasupra nivelului mării și zbura cu o viteză de 274 de mile pe oră când a dispărut.

O operațiune de salvare urgentă a fost anulată câteva ore mai târziu din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Garda Națională de Coastă și Serviciul de Supraveghere Aeriană au reluat apoi căutările astăzi și se pare că au găsit părți ale avionului bimotor cu turbopropulsor în mare. Martin Arias, ministrul adjunct al securității din Costa Rica a declarat că au fost găsite bucăți care indică faptul că acesta este avionul”, a spus el.