• Acesta a fost găsit în apropiere de Austin de către poliția de vânătoare din Texas vineri.
  • Aligatorul a fost returnat luni la grădina zoologică din New Braunfels.
  • Se crede că animalul a fost capturat când era un ou sau un pui, potrivit Texas Parks and Wildlife Department.

Un aligator despre care se credea că a fost furat de la o grădină zoologică din Texas în urmă cu 20 de ani a fost recent returnat după ce a fost descoperit într-o casă din apropiere.

Aligatorul de 2,5 metri, numit Tewa, a fost probabil furat de o persoană care făcea voluntariat la Animal World & Snake Farm Zoo, spun oficialii. Acesta a fost găsit în apropiere de Austin de către poliția de vânătoare din Texas vineri și a fost returnat luni la grădina zoologică din New Braunfels.

„Aligatorii nu sunt animale de companie bune, oameni buni”, a declarat agenția. Se crede că animalul a fost capturat când era un ou sau un pui, potrivit Texas Parks and Wildlife Department.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC

Aceștia spun că a fost ținut într-o curte timp de „mulți ani” la aproximativ 80 de kilometri de grădina zoologică. Proprietarul nu avea permisele necesare pentru a-l păstra, așa că a fost confiscat. Persoana, care nu a fost identificată, a primit două citații.

Grădina zoologică a publicat un videoclip în care se spune că Tewa a fost prezentată celorlalți aligatori și că își va trăi viața în cadrul unității. Aceștia au adăugat că s-a adaptat bine la noul său mediu de când a fost returnată la grădina zoologică.

Persoana în cauză a primit două citații, fiecare dintre acestea fiind pasibilă de o amendă de până la 500 de dolari, a precizat Shugert. Numele acesteia nu a fost dezvăluit. Decizia de relocare a aligatorului, numit Tewa, a fost luată de un judecător la începutul lunii februarie, a declarat Shugert.