• Vladimir Nekrasov, în vârstă de 66 de ani, președintele consiliului de administrație Lukoil, ar fi murit din cauza unei insuficiențe cardiace.
  • El este al treilea director executiv al Lukoil care a murit subit în ultimele 18 luni.
  • Lukoil a criticat invazia Ucrainei de către Putin în primele zile ale războiului.

Un alt director de top al celei de-a doua mare companie petrolieră din Rusia a murit în mod misterios – al treilea magnat de la Lukoil care a pierit în circumstanțe suspecte în decurs de un an și jumătate, scrie Daily Mail.

Vladimir Nekrasov, în vârstă de 66 de ani, președintele consiliului de administrație Lukoil, a murit „subit”, presa de stat rusă raportând că concluzia „preliminară” a medicilor a fost că Nekrasov a suferit de „insuficiență cardiacă acută”.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Moartea sa urmează celei a lui Ravil Maganov, 67 de ani, la Spitalul Clinic Central, cunoscut și sub numele de clinica Kremlin, în septembrie anul trecut.

Oficial, Maganov fusese internat în spital pentru o problemă cardiacă de lungă durată și a căzut de la o fereastră de la etajul șase, murind pe loc.

Miliardarul Alexander Subbotin, în vârstă de 43 de ani, legat și de gigantul energetic Lukoil, unde era manager de top, a fost găsit mort în mai, după ce „a luat sfatul șamanilor”.

O teorie este că Subbotin, care deținea și o companie de transport maritim, a fost otrăvit de veninul de broască râioasă, declanșând un atac de cord.

Citește și: