• Vladimir Nekrasov, în vârstă de 66 de ani, președintele consiliului de administrație Lukoil, ar fi murit din cauza unei insuficiențe cardiace.
  • El este al treilea director executiv al Lukoil care a murit subit în ultimele 18 luni.
  • Lukoil a criticat invazia Ucrainei de către Putin în primele zile ale războiului.

Un alt director de top al celei de-a doua mare companie petrolieră din Rusia a murit în mod misterios – al treilea magnat de la Lukoil care a pierit în circumstanțe suspecte în decurs de un an și jumătate, scrie Daily Mail.

Vladimir Nekrasov, în vârstă de 66 de ani, președintele consiliului de administrație Lukoil, a murit „subit”, presa de stat rusă raportând că concluzia „preliminară” a medicilor a fost că Nekrasov a suferit de „insuficiență cardiacă acută”.

Recomandări

VA CÂNTA CELINE DION LA JO?
CE VREA NETANYAHU DE LA SUA
WHATSAPP VINE CU NOI AVATARE
CHARLES INVESTEȘTE ÎN ELICOPTERE
TE CONFRUNȚI CU MAHMUREALĂ EMOȚIONALĂ?
CANICULA LOVEȘTE INDUSTRIA HORECA

Moartea sa urmează celei a lui Ravil Maganov, 67 de ani, la Spitalul Clinic Central, cunoscut și sub numele de clinica Kremlin, în septembrie anul trecut.

Oficial, Maganov fusese internat în spital pentru o problemă cardiacă de lungă durată și a căzut de la o fereastră de la etajul șase, murind pe loc.

Miliardarul Alexander Subbotin, în vârstă de 43 de ani, legat și de gigantul energetic Lukoil, unde era manager de top, a fost găsit mort în mai, după ce „a luat sfatul șamanilor”.

O teorie este că Subbotin, care deținea și o companie de transport maritim, a fost otrăvit de veninul de broască râioasă, declanșând un atac de cord.

Citește și: