Un avion de pasageri s-a prăbușit în Lacul Victoria din Tanzania

FOTO - Hepta
  • Un avion operat de compania privată tanzaniană Precision Air s-a prăbuşit în Lacul Victoria din Tanzania.
  • TBC a relatat că 15 persoane au fost salvate până în prezent, dar nu se ştie câţi pasageri se aflau la bordul aeronavei sau dacă există morţi.
  • Avionul a decolat din capitala Dar es Salaam şi „a căzut în Lacul Victoria în această dimineaţă din cauza furtunii şi a ploii torenţiale” , a relatat TBC.

Un avion operat de compania privată tanzaniană Precision Air s-a prăbuşit în Lacul Victoria din Tanzania în momentul în care se pregătea de aterizare pe aeroportul din Bukoba, oraş-port din nord-vestul ţării, situat pe malul vestic al lacului Victoria, a informat duminică Tanzania Broadcasting Corporation (TBC), potrivit CNN.

TBC a relatat că 15 persoane au fost salvate până în prezent, dar nu se ştie câţi pasageri se aflau la bordul aeronavei sau dacă există morţi.

Avionul a decolat din capitala Dar es Salaam şi a căzut în Lacul Victoria în această dimineaţă din cauza furtunii şi a ploii torenţiale” , a relatat TBC.

Lacul Victoria este cel mai mare lac din Africa.

Nave de salvare au fost trimise la locul incidentului şi salvatorii continuă să scoată alţi pasageri blocaţi în avion, a adăugat TBC.

Precision Air este cea mai mare companie aeriană privată din Tanzania.