• Un copil de 10 ani din Mexic l-a împuşcat şi ucis pe un alt copil de 11 ani pentru că l-a bătut la jocuri video.
  • Băiețelul şi-a împuşcat „colegul” cu un pistol pe care l-a luat din locuinţa familiei, într-o zonă a statului Veracruz.
  • Veracruz este unul dintre cele mai violente state din Mexic din cauza războaielor teritoriale dintre traficanții de droguri.

Un copil de 10 ani din Mexic l-a împuşcat şi ucis pe un alt copil de 11 ani pentru că l-a bătut la jocuri video, potrivit mass media internațională.

Băiețelul şi-a împuşcat colegul” cu un pistol pe care l-a luat din locuinţa familiei, într-o zonă săracă a statului Veracruz (sud-est).

Cei doi copii se jucaseră pe o consolă video închiriată de la un magazin de cartier din oraşul La Perla.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Vă cer un singur lucru, să mă ajutaţi să se facă dreptate, pentru că fiul meu a murit din vina părinţilor acestui copil” , a declarat mama copilului împușcat.

Părinţii băiețelului sunt responsabili pentru că au lăsat „un pistol pe masă” , potrivit mamei.

Copilul şi familia sa au fugit.

Este „trist” că un copil poate avea acces la o armă, a comentat guvernatorul statului Veracruz, Cuitlahuac Garcia, considerând că erau „fără îndoială responsabilităţi” de stabilit.

Veracruz este unul dintre cele mai violente state din Mexic din cauza războaielor teritoriale dintre traficanții de droguri.

Peste 340.000 de persoane au fost ucise în această țară latino-americană de când guvernul a desfășurat armata în războiul împotriva drogurilor, în 2006.