• Oamenii fug dintr-un centru comercial din Sydney după ce au fost raportate mai multe înjunghieri și împușcături.
  • Presa a relatat că s-au auzit focuri de armă în interioriul mall-ului.
  • Zona din jur a fost evacuată.

Un bărbat a fost împușcat și mai multe persoane, inclusiv un bebeluș de nouă luni, ar fi fost înjunghiate într-un incident care a stârnit panică într-un mall din Sydney, conform BBC.

Mulțimile au putut fi văzute fugind din centrul comercial Westfield de la intersecția Bondi, unde presa locală spune că patru persoane au murit. Poliția a declarat un incident critic în urma împușcării unui bărbat cu puțin înainte de ora locală 16:00 (07:00BST; 08:00GMT), după ce au fost raportate înjunghieri.

Incidentul este în curs de desfășurare, iar oamenii sunt îndemnați să evite zona.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Imaginile video au arătat zeci de vehicule de poliție și ambulanță la fața locului, iar imaginile de pe rețelele de socializare par să arate mai multe victime, precum și un bărbat care poartă un cuțit mare.

Ambulanța din New South Wales a declarat pentru agenția de presă AFP că un bărbat, despre care se crede că ar fi un atacator, a fost împușcat mortal de poliție. Un martor ocular a declarat pentru agenția de știri Reuters că a văzut pe cineva întins la pământ, rănit, și se uita să vadă ce se întâmplă.

„Apoi am văzut toți acești oameni alergând spre noi și apoi am auzit o împușcătură, iar soțul meu ne-a târât în magazinul Adairs și apoi am prins-o pe doamna de acolo încercând să încuie ușile și apoi nu a putut să încuie ușa din față, așa că am intrat în birou iar apoi am rămas acolo până când a venit poliția să ne ia.”

Citește și